Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο θα κοστίζει το hypercar της Aston Martin;

Ελλάδα 20:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο θα κοστίζει το hypercar της Aston Martin;

ΝΕΑ

Πόσο θα κοστίζει το hypercar της Aston Martin;

ΝΕΑ

Η ώρα των δημοσίων αποκαλυπτηρίων του hypercar της Aston Martin που δημιουργείται σε συνεργασία με τη Red Bull Technologies πλησιάζει και εύλογα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα σχετικά!!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Σε προηγούμενο άρθρο αναφέραμε την πριβέ εκδήλωση που έλαβε χώρα στο περιθώριο του Grand Prix του Μονακό και όπου παρουσιάστηκε το εν λόγω μοντέλο σε «εκλεκτούς» πελάτες της εμβληματικής βρετανικής μάρκας.

Το πόσο «εκλεκτοί» ήταν αυτοί, το μαρτυρά η τιμή απόκτησης του αβάφτιστου ακόμα μοντέλου που εκτιμάται πως θα είναι στα 3.3 εκατομμύρια ευρώ! Μάλιστα, δεν θα αρκεί να έχει μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό αλλά να έχεις αποδείξει πως είσαι λάτρης της Aston Martin!

Advertisement
Advertisement

Τι σημαίνει αυτό; Πως προτεραιότητα έχουν επίδοξοι αγοραστές που έχουν ήδη στο γκαράζ τους ένα μοντέλο της μάρκας (όπως η Vulcan στη φωτογραφία)! Παράλληλα, δεδομένου πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον που σύμφωνα με την Aston Martin ξεπερνάει το διπλάσιο της επίσης παραγωγής του μοντέλου που θα περιοριστεί στα 100 κομμάτια, έχουν προκύψει κι άλλες… οικονομικού τύπου λεπτομέρειες.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με τους Financial Times, η προκαταβολή που θα πρέπει κάποιος να καταβάλει για να «κλείσει» το hypercar της Aston Martin, θα αγγίζει τα 300.000 ευρώ! Κι όλα αυτά, με το πρώτο μοντέλο να μην παραδίδεται πριν από το 2018!