Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο θα κάνει το 6τροχο «τέρας» της AMG;

Ελλάδα 17:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο θα κάνει το 6τροχο «τέρας» της AMG;

ΝΕΑ

Πόσο θα κάνει το 6τροχο «τέρας» της AMG;

ΝΕΑ

Φαντάζει και είναι υπερβολικό όχημα για τις περισσότερες γωνιές του πλανήτη. Στη Μέση Ανατολή όμως, όπου τα δολάρια και το πετρέλαιο βρίσκονται κάτω από κάθε… πέτρα, η G63 AMG 6×6 θα βρει τους ιδιοκτήτες της. Όπως αναφέρει το blog Mercedes-Benz Passion, επικαλούμενο πληροφορίες από τον κατασκευαστή, η περιορισμένη παραγωγή του… αδηφάγου τέρατος θα αρχίσει τους πρώτους μήνες του 2014.

Advertisement
Advertisement

Αναφέρεται μάλιστα και η τιμή του 6τροχου μοντέλου, η οποία ορίζεται για τη Γερμανία στα 451.000 ευρώ! Η G63 AMG 6×6 θα διατίθεται μόνο αριστεροτίμονη, ενώ δεν θα κυκλοφορήσει στη Βόρεια Αμερική. «Όλες οι υπόλοιπες αγορές είναι υπό εξέταση, ανάλογα με τη ζήτηση που θα παρουσιαστεί», δήλωσε εκπρόσωπος της Mercedes-Benz.

Η G63 AMG 6×6 με κίνηση – όπως μαρτυρά και το όνομά της – και στους 6 τροχούς, φέρει 5 ελεγχόμενα από κουμπιά στη κεντρική κονσόλα διαφορικά και twin-turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 5.5 lt και απόδοσης 536 PS. Το μήκος φθάνει τα 5,86 m και το βάρος τα 3.775 kg. Όσο για την κατανάλωση, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ανέρχεται σε δύο… πρατήρια ανά 100 km![nggallery id=2994]