Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο πουλήθηκε μια LaFerrari Aperta;

Ελλάδα 15:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο πουλήθηκε μια LaFerrari Aperta;

ΝΕΑ

Πόσο πουλήθηκε μια LaFerrari Aperta;

ΝΕΑ

Η Ferrari LaFerrari Aperta έχει πουλήσει αρκετά, αναλογικά με τον μικρό όγκο παραγωγής και την εξωπραγματική τιμή της. Κάτι που επιβραβεύει τις δυνατότητές της αλλά και την απήχηση στο κοινό.  Αυτή τη φορά, με 8,3 εκατομμύρια ευρώ έσπασε άλλο ένα ρεκόρ σε πλειστηριασμό που συμμετείχε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Ferrari είχε αρχικά ως στόχο να παράγει μόλις 209 μονάδες εννέα από τις οποίες θα παραμείνουν στην εταιρεία για διαφημιστική χρήση. Ωστόσο, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα 210ο κομμάτι για να αντλήσει κεφάλαια, προς όφελος του φιλανθρωπικού οργανισμού Save the Children.

Ferrari-LaFerrari-Aperta-Auction-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Σε σύγκριση με όλες τις άλλες LaFerrari Aperta, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε χρώμα Rosso Corsa, με άσπρες λωρίδες στην οροφή και το κάλυμμα του κινητήρα. Μέσα, καλύπτεται από όμορφη μαύρη ταπετσαρία Alcantara, γυαλιστερές ίνες άνθρακα και κόκκινες ραφές.

Ferrari-LaFerrari-Aperta-Auction-inter-tsiro-640

Πριν από τη δημοπρασία, η RM Sotheby’s εκτίμησε ότι το αυτοκίνητο θα πωλούνταν για 3 έως 4 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αυτό ήταν προφανώς μια άκρως συντηρητική προσέγγιση, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη πως πωλήθηκε μετά για σχεδόν τα διπλάσια χρήματα. Είπαμε, Ferrari, η καλύτερη επένδυση, ακόμη και μέσα στις μαύρες μέρες της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη.