Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο πωλείται μια σπάνια Ferrari SP30;

Ελλάδα 9:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο πωλείται μια σπάνια Ferrari SP30;

ΝΕΑ

Πόσο πωλείται μια σπάνια Ferrari SP30;

ΝΕΑ

Μια ιδιαίτερη Ferrari SP30, αναζητεί πλούσιο ιδιοκτήτη για δεύτερη φορά στο βίο της. Ο ιδιοκτήτης της προσπάθησε να την πουλήσει και πέρυσι, στην άλλη πλευρά του πλανήτη, στο Τέξας. Ωστόσο, το supercar δεν κατάφερε να βρει νέο σπίτι και θα ταξιδέψει εκ νέου στο Παρίσι για τη δημοπρασία της RMSothebys στις 6 Φεβρουαρίου.

Advertisement
Advertisement

Η μοναδική SP30 έχει μόλις 105 km στο οδόμετρο. Αυτό σημαίνει πως διήνυσε μόνο 2 χιλιόμετρα από το περασμένο φθινόπωρο, οπότε τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε. Βρίσκεται λοιπόν ακόμη σε εξαιρετική κατάσταση από όποια πλευρά και να την εξετάσεις, αφού σημειώστε πως ο νικητής θα μπορέσει ακόμη να αποκολλήσει το αρχικό πλαστικό προστατευτικό κάλυμμα από την οθόνη στο εσωτερικό της. Φυσικά, εννοείται πως θα πρέπει να πληρώσει ένα πολύ σημαντικό ποσό για να την αποκτήσει, το οποίο σημειώστε πως είναι πολύ πιθανό να είναι 7ψήφιο. Ωστόσο, σε αντάλλαγμα θα απολαύσει αυτό το όμορφα γλυπτό αμάξωμα, βαμμένο σε κόκκινη και μαύρη απόχρωση, με πολυτελές γκρι και μαύρο εσωτερικό από Alcantara με μερικές κόκκινες λεπτομέρειες.

Κατασκευασμένο από το τμήμα ειδικών εκδόσεων της Ferrari, η SP30 βασίζεται στη 599 GTB και δανείζεται μερικά τμήματα από τις εξέχουσες κυρίες 599 GTO και 599XX. Παρόλο που το αμάξωμα είναι ειδικά σχεδιασμένο, διατηρεί τον ίδιο κινητήρα με την 599, δηλαδή έναν V12 6.0 λίτρων με περισσότερους από 600 ίππους, ο οποίος την εκτοξεύει από στάση στα πρώτα 100 km/h σε λίγο πάνω από 3 sec…

Advertisement
Advertisement