Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο πωλείται αυτό το AMG G63 6×6;

Ελλάδα 17:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο πωλείται αυτό το AMG G63 6×6;

ΝΕΑ

Πόσο πωλείται αυτό το AMG G63 6×6;

ΝΕΑ

Ένα εντυπωσιακό Mercedes-Benz G63 AMG 6 × 6 που τροποποιήθηκε πλήρως από την Brabus βρέθηκε στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, για όποιον φυσικά θέλει να προσελκύσει την προσοχή όπου κι αν πάει…

Advertisement
Advertisement

Ο κόσμος της αυτοκινητοβιομηχανίας έμεινε άφωνος όταν το G63 AMG 6 × 6 παρουσιάστηκε το 2013. Το 6 × 6 ήταν η απόλυτη έκφραση της υπερβολής – και το κομμάτι που δημιούργησε η Brabus είναι όντως ακόμη πιο τρελό.

Οι τροποποιήσεις που έγιναν στο γερμανικό τέρας περιλαμβάνουν ένα νέο σύστημα εξάτμισης, καθώς και νέους προφυλακτήρες, φώτα ημέρας LED, μάσκα, καπό από ανθρακονήματα και πολλά άλλα. Η Brabus πείραξε επίσης τον κινητήρα V8 διπλού υπερσυμπιεστή 5,5 λίτρων, με την ισχύ να σκαρφαλώνει από τους 536 ίππους στους 700 ίππους μέσω ενός προσαρμοσμένου κιτ αναβάθμισης.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό επωφελείται επίσης από μια σειρά τροποποιήσεων χάρη στη Brabus. Για παράδειγμα, υπάρχει δέρμα Alcantara σχεδόν παντού, αλλά και νέες επενδύσεις στο ταμπλό, στα καθίσματα και στην κεντρική κονσόλα, καθώς και ειδικά πατάκια δαπέδου, μεταξύ άλλων.

Περισσότερα από 100 G63 AMG 6 × 6 κατασκευάστηκαν από τη Magna Steyr στις εγκαταστάσεις της φίρμας στο Γκρατς της Αυστρίας, αλλά δεν είναι σαφές πόσα αναβαθμίστηκαν από τη Brabus, αν και υποψιαζόμαστε ότι δεν θα είναι πολλά. Αυτό το συγκεκριμένο παράδειγμα από την Hollman International έχει διανύσει 12.700 χιλιόμετρα και έχει τιμή 951.881 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ εάν πωληθεί στην Ευρώπη.