Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Πόσο λεπτό μπορεί να γίνει ένα ηχείο αυτοκινήτου;

Ελλάδα 2:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο λεπτό μπορεί να γίνει ένα ηχείο αυτοκινήτου;

Mobility

Πόσο λεπτό μπορεί να γίνει ένα ηχείο αυτοκινήτου;

Mobility

Η LG Display ανακοίνωσε ότι έχει αναπτύξει μια νέα τεχνολογία Thin Actuator με μεγάλες δυνατότητες για τα ηχεία του αυτοκινήτου και τη χρησιμότητά τους ανεξαρτήτως ηχοσυστήματος.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την εταιρεία, η καινοτόμος αυτή λύση θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Η τεχνολογία αυτή έρχεται ως απάντηση στις απαιτήσεις των κατασκευαστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων που αναζητούν λύσεις για τον ήχο, με συγκεκριμένα δεδομένα διαστάσεων και πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Το Thin Actuator Sound Solution είναι ένα από τα πολλά προϊόντα που έλαβαν Βραβείο Καινοτομίας στη CES 2023 (κατηγορία Διασκέδαση & Ασφάλεια εντός οχήματος).

Advertisement
Advertisement

Η κορεατική εταιρεία έχει μακροχρόνια έρευνα στον τομέα της απόδοσης ήχου από πολύ λεπτές συσκευές, που προορίζονται για τοποθέτηση πίσω από την οθόνη. Αυτήν την προσέγγιση για τις συσκευές ήχου, η LG την έχει εξελίξει καθώς είναι πολύ χρήσιμη στις εφαρμογές των τηλεοράσεων και των smartphones.

Θυμίζουμε πως η LG παραμένει βασικός προμηθευτής εξαρτημάτων οθονών και σχετικών τεχνολογιών για κορυφαίες μάρκες smartphone, συμπεριλαμβανομένης και της Apple. Οι απαιτήσεις των εταιρειών κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων, είναι τέτοιες που οι εφαρμογές που αφορούν στα λεπτά ηχεία της LG, θα είναι πραγματικά αμέτρητες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παίρνει μπροστά η Lancia!
Αυτό είναι το πανίσχυρο off road της Cake
Ferrari: Ο Ross Brawn αντικαταστάτης του Binotto;