Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το aero kit του Tesla Model 3;

Ελλάδα 7:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει το aero kit του Tesla Model 3;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το aero kit του Tesla Model 3;

ΝΕΑ

Αν νομίζατε ότι το αεροδυναμικό πακέτο RevoZport R-Zentric που είδαμε στο Tesla Model 3R πέρυσι ήταν πολύ επιθετικό για τα δικά σας γούστα, ίσως αυτή η έκδοση του Strasse που ονομάστηκε R-Zentric Model 3S να το παράκανε, αφού είναι πολύ περισσότερο κραυγαλέα από ότι θα περιμένατε από ένα EV της Tesla.

Advertisement
Advertisement

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε γυαλιστερό, ματ ή αποκλειστικό φινίρισμα από σφυρήλατο άνθρακα RevoZport. Ο οίκος λέει ότι η παράδοση έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Μαρτίου του 2019 και ότι η τιμή ανέρχεται στα περίπου 5.000 ευρώ. Παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει ευρύτερους προφυλακτήρες, μεγαλύτερους τροχούς ή μεγαλύτερο πίσω πτερύγιο από το Model 3R, το κιτ 3S δεν είναι σε καμία περίπτωση διακριτικό. Έχει ακόμα έναν εμπρός διαιρούμενο από άνθρακα-kevlar διαχωριστή για βελτιωμένη ροή αέρα, πλαϊνά ποδιές, προσθήκες στον πίσω προφυλακτήρα, πίσω διαχύτη και spoiler στο καπό του πορτμπαγκάζ, οπότε υπάρχει μικρή πιθανότητα ο καθένας να σκεφτεί πως αυτό είναι ένα εργοστασιακό Tesla.

Όσον αφορά την απόδοση στο Model 3, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να επιλέξετε την έκδοση με τους δυο ηλεκτροκινητήρες (έναν σε κάθε άξονα), η οποία μπορεί να σας στείλει από θέση ακινησίας στα πρώτα 100 km/h σε μόλις 3,3 sec. Το καλό είναι ότι αυτό δεν επιβαρύνει τη διαθέσιμη αυτονομία του φημισμένου EV, η οποία εξακολουθεί να ορίζεται στα 500 km.

Advertisement
Advertisement