Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο καλύτερο θα είναι το νέο Insignia;

Ελλάδα 0:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο καλύτερο θα είναι το νέο Insignia;

ΝΕΑ

Πόσο καλύτερο θα είναι το νέο Insignia;

ΝΕΑ

Εντός του 2016 αναμένεται να είναι έτοιμη η δεύτερη γενιά του μεσαίου οικογενειακού της Opel, προκειμένου να λανσαριστεί στην Ευρώπη πριν τα τέλη του έτους. Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται δοκιμές εξέλιξης στο νέο Insignia, το οποίο αναμένεται να κόψει κάθε… δεσμό με το τωρινό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Σχεδιαστικά θα δανείζεται πολλά στοιχεία από το εικονιζόμενο πρωτότυπο Monza, με το εμπρός μέρος να «μαρτυρά» τη συγγένεια με το νέο Astra. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί από την Opel στον περιορισμό του βάρους, ένα… βαρύδι – μεταφορικά και κυριολεκτικά – για το σημερινό Insignia. Έτσι, το νέο οικογενειακό θα βελτιωθεί σε επιδόσεις, κατανάλωση και οδική συμπεριφορά.

Ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει ό,τι καλύτερο διαθέτει η Opel αυτή τη στιγμή, όπως τα φώτα LED Matrix, τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, το σύστημα πολυμέσων IntelliLink που είναι συμβατό τόσο με το Android Auto όσο και με το Apple CarPlay. Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει γνωστά σύνολα όπως τον 1.4 Ecotec με 150 PS, τους νέους 1.6 diesel με 120 και 136 ίππους, ενώ είναι πιθανό να δούμε και τον 1.0 turbo, ως απάντηση στον EcoBoost του Mondeo. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Opel ετοιμάζει πιο ισχυρή έκδοση του συγκεκριμένου τρικύλινδρου κινητήρα, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις.

Advertisement
Advertisement