Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο δυνατή θα είναι η υβριδική Ford Mustang;

Ελλάδα 11:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο δυνατή θα είναι η υβριδική Ford Mustang;

ΝΕΑ

Πόσο δυνατή θα είναι η υβριδική Ford Mustang;

ΝΕΑ

Σε προηγούμενο άρθρο σας αποκαλύψαμε πως μέσα στα επόμενα τρία χρόνια η Ford θα παρουσιάσει και μία Mustang που θα κουβαλάει υβριδική τεχνολογία. Πράγμα που δεν διαψεύδεται από τη μάρκα με το μπλε οβάλ σήμα, με τις πρώτες πληροφορίες σχετικά να διαρρέουν!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ενόψει λοιπόν της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας του 2020, το Motor Trend κάνει λόγο για αξιοποίηση του 4κύλινδρου κινητήρα χωρητικότητας 2.3 lt, που θα φέρει και ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο ανάμεσα στον Ecoboost και το σύστημα μετάδοσης που εκτιμάται πως θα περιλαμβάνει αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων και όχι CVT.

Το σενάριο αυτό συνοδεύεται από τους παρακάτω ενδιαφέροντες αριθμούς: ισχύ άνω των 400 PS και ροπή άνω των 540 Nm. Τιμές που εξασφαλίζουν πως παρά τον… εκσυγχρονισμό κάτω από το καπό, η υβριδική Mustang θα παραμείνει πιστή στις αρχές της σε ότι αφορά στις συγκινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Πάντως προς το παρόν, από επίσημα χείλη δεν έχει διαρρεύσει η παραμικρή λεπτομέρεια. Περιμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον κάτι περισσότερο από τις «διαρροές», μιας και η ιδέα ενός υβριδικής τεχνολογίας πισωκίνητου muscle car, σίγουρα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Ford-Mustang-EU-Version15-h640