Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο άσχημη μπορεί να γίνει η BMW M2;

Ελλάδα 0:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο άσχημη μπορεί να γίνει η BMW M2;

ΝΕΑ

Πόσο άσχημη μπορεί να γίνει η BMW M2;

ΝΕΑ

Για τους περισσότερους από τους λάτρεις των μοντέλων της BMW M Division, η Μ2 θα είναι ένα από τα ομορφότερα τετράτροχα της φίρμας από το Μόναχο. Υπάρχουν όμως και αυτοί που θέλοντας να την κάνουν πιο ιδιαίτερη, την μετατρέπουν σε ένα ασχημόπαπο.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Κοιτώντας  τις εικόνες που δημοσιεύουμε, τότε είναι λογικό να αναρωτιέστε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης αυτής της  BMW M2. Δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντήσουμε στην παραπάνω ερώτηση, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το συγκεκριμένο bodykit της Z Performance που έχει φορεθεί στη Μ2, δεν είναι κάτι το συνηθισμένο, αν  και ταξιδεύοντας στην Ιαπωνία, και ιδιαίτερα στους δρόμους του Τόκιο, ίσως και να δείτε κάτι αντίστοιχο από την εταιρεία Liberty Walk.

bmw-m2-by-z-performance (2)-chariatis-530

Το κιτ από fiberglass της Z Performance, περιλαμβάνει ένα νέο εμπρός χείλος, πλαϊνά φουσκώματα, πίσω διαχύτη και μία μεγάλη πίσω φτερούγα. Υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες από carbon, στην εμπρός μάσκα, στα καλύμματα των καθρεπτών. Ένα επίσης στοιχείο που ξεχωρίζει είναι οι σφυρήλατες ζάντες ZP.Forged 6 Super Deep Concave  των 20 ιντσών, βαμμένες σε μαύρο χρώμα. Κάτω από το καπό παραμένει ο εξακύλινδρος, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 3,0 λίτρων και 370 ίππων, ενώ έχει τοποθετηθεί εξάτμιση της Remus, που χαρίζει την απαραίτητη αγωνιστική χροιά στον ήχο.

Advertisement

bmw-m2-by-z-performance (1)-chariatis-640