Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσα έπιασε η νέα Aston Martin του Bond;

Ελλάδα 10:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσα έπιασε η νέα Aston Martin του Bond;

ΝΕΑ

Πόσα έπιασε η νέα Aston Martin του Bond;

ΝΕΑ

Η μοναδική από τις δέκα DB10 που κατασκευάστηκαν για τις ανάγκες της ταινίας Spectre πέρασε σε χέρια ιδιώτη. Το σπορ coupe της Aston Martin τέθηκε σε δημοπρασία από τον οίκο Christies στο Λονδίνο, με τον πλειοδότη να δίνει το αστρονομικό ποσό των 2,43 εκατ. λιρών. Τα έσοδα θα προσφερθούν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τις φιλανθρωπικές δραστηριότητές τους.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η DB10 που δημοπρατήθηκε είχε εμφανιστεί στην παγκόσμια πρεμιέρα του Spectre, στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, ενώ φέρει και υπογραφή του James Bond, κατά κόσμον Daniel Craig. Είναι μόλις μία από τις δύο που δεν έχουν δεχτεί καμία επέμβαση, καθώς η αποστολή της ήταν να εμφανίζεται σε εκδηλώσεις. Οι υπόλοιπες οκτώ υποβλήθηκαν σε αρκετές τροποποιήσεις ώστε να συμμετέχουν στα γυρίσματα του Spectre.

Κινητήρας της DB10 είναι ο 4.7 V8 βενζίνης και κιβώτιο ένα 6τάχυτο μηχανικό. Η τελική ταχύτητα εκτιμάται σε 305 km/h. Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, υλικό που εμφανίζεται και στην καμπίνα των επιβατών, μαζί με πολυτελές δέρμα και αλουμίνιο.

Advertisement
Advertisement

aston-martin-DB10-auction-2