Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσα Ελληνικά τζιπ έχουν πουληθεί;

Ελλάδα 15:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσα Ελληνικά τζιπ έχουν πουληθεί;

ΝΕΑ

Πόσα Ελληνικά τζιπ έχουν πουληθεί;

ΝΕΑ

Σε τροχιά εξωστρέφειας βρίσκεται η KERABOSS CARS MANUFACTURING, η ελληνική εταιρία που κατασκευάζει τα SUPER K, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον ιδιωτών από το Καναδά, Κύπρο και Γερμανία, που ζητούν πληροφορίες για το πώς μπορούν να το αγοράσουν.

Advertisement
Advertisement

Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων στο Newsauto, η Στέλλα Κεραμπός από την ελληνική εταιρία που σε ένα και πλέον χρόνο που έχει εμφανιστεί στην εγχώρια αγορά έχει προκαλέσει γενικότερο ενδιαφέρον.

Εστιάζοντας στο μέτωπο του εξωτερικού τονίζεται ότι ήδη η ελληνική εταιρία εξετάζει όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τις εξαγωγές αυτοκινήτου και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Σε ό,τι αφορά την εγχώρια αγορά η Στέλλα Κεραμπός αναφέρει ότι οι προσελεύσεις στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και την ίδια στιγμή η επισκεψιμότητα στον επίσημο χώρο της εταιρείας έχει ανέβει 600% σε σχέση με λίγους μήνες πριν.

Advertisement
Advertisement

Τούτο αποτυπώνεται και στο κατασκευαστικό σκέλος των δραστηριοτήτων της KERABOSS CARS MANUFACTURING, καθώς 6 επιπλέον  SUPER K έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης προκειμένου αυτά να πουληθούν στους πελάτες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Γραφεία ενοικιάσεων στη Ρόδο, αλλά και στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης είναι δυο από τους πελάτες της εταιρείας.

Να τονιστεί ότι η ελληνική εταιρία για να προχωρήσει στην υλοποίηση νέας παραγγελίας πρέπει πρώτα να έχει πραγματοποιηθεί πώληση προηγούμενης, ώστε να εξασφαλίσει τις απαιτούμενες ταμειακές ροές.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι η KERABOSS CARS MANUFACTURING με ίδια κεφάλαια τρέχει τις επενδύσεις της και ακόμα δεν έχει ενταχθεί σε κάποιο αναπτυξιακό, πάγιο αίτημα των Ελλήνων κατασκευαστών.

Τροχοπέδη τέλος αποτελεί και το γεγονός ότι ακόμα η εταιρία δεν έχει υποστήριξη από τις τράπεζες για τις χρηματοδοτήσεις των πελατών.  Ωστόσο, η εταιρεία κατάφερε να πετύχει  μια συνεργασία με ελληνικό πιστωτικό ίδρυμα που αφορά μικρή  χρηματοδότηση.

Advertisement

Σύμφωνα με τη Στέλλα Κεραμπός οι πωλήσεις του Super K δεν περιλαμβάνονται στην λίστα του ΣΕΑΑ επειδή προφανώς δεν πρόκειται για αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής.

Διαψεύδει κάποια δημοσιεύματα για μηδενικές πωλήσεις και αναφέρει πως έχουν ήδη πουληθεί 4 αυτοκίνητα ταξινομημένα κανονικά στην Ελλάδα. Ακόμη 4 είναι έτοιμα προς διάθεση και ήδη έχουν βρίσκονται υπό κατασκευή ακόμη 2.

Το μεγάλο πρόβλημα παραμένει η χρηματοδότηση, όπως μας επισημαίνει στο Newsauto.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Made in Greece ηλεκτρικά σκούτερ: Γιατί όχι;
Ιδού το Ελληνικό «τζίπ» που πάει Κάννες…
Αποκλειστικό: Οδηγούμε το ελληνικό Super K της Keraboss