Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα ήταν μία Jaguar F-Type Shooting Brake;

Ελλάδα 14:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα ήταν μία Jaguar F-Type Shooting Brake;

ΝΕΑ

Πως θα ήταν μία Jaguar F-Type Shooting Brake;

ΝΕΑ

H Jaguar F-Type αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα κουπέ και κάμπριο μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Πως θα ήταν όμως εμφανισιακά μία έκδοση shooting brake, με το παραδοσιακό αμάξωμα των δύο όγκων, σαν στέισον βάγκον, αλλά με δύο πόρτες; Η εταιρεία ψηφιακής επεξεργασίας εικόνων του Εσθονού Rain Prisk μας δίνει την πρώτη rendering φωτογραφία.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Πάντα υπάρχει κάτι το ιντριγκαδόρικο σε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας shooting brake. Τα οχήματα της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι σπάνια στο δρόμο, παρόλο αυτά αποτελούν όαση για τα μάτια, λόγω της ελκυστικής σχεδίασης η οποία αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους απανταχού λάτρεις της αυτοκίνησης. Όπως για παράδειγμα, η Jaguar F-Type R Shooting Brake που βλέπετε στις ψηφιακές φωτογραφίες, όπου το βρετανικό μοντέλο αποκτά επιμηκυμένο αμάξωμα και χαμηλότερη σε ύψος οροφή.

0_new_jaguar_f-type_01-chariatis-530

Δυστυχώς η συγκεκριμένη έκδοση θα παραμείνει στα ντουλάπια της εταιρείας, με τη Jaguar να έχει στα πλάνα της το λανσάρισμα της ανανεωμένης γενιάς, που θα περιλαμβάνει και  ηλεκτρική εκδοχή της F-Type, έχοντας ως στόχο την μείωση του μέσου όρου CO2 της μάρκας σε χαμηλότερα επίπεδα. Επίσης, η Jaguar Land Rover, όπως αναφέρουν διάφορες πηγές, βρίσκεται σε συζητήσεις με την BMW, καθώς θέλει να αντικαταστήσει τον V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 5,0 λίτρων, με τον twin-turbo των 4,4 λίτρων.

Advertisement

jaguar-ftype-2020-project-4-chariatis-640