ΝΕΑ

Πως θα είναι το νέο Audi A4 Allroad;

Ελλάδα 11:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως θα είναι το νέο Audi A4 Allroad;

ΝΕΑ

Πως θα είναι το νέο Audi A4 Allroad;

ΝΕΑ

Η νέα γενιά A4 ξεκινά να διατίθεται σταδιακά στις ευρωπαϊκές αγορές, τόσο στην σεντάν, όσο και στην στέισον έκδοση. Αργότερα, θα προστεθούν και άλλες εκδόσεις αμαξωμάτων, όπως η περιπετειώδης και πολύ ενδιαφέρουσα Allroad.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Μέχρι να δούμε το νέο A4 Allroad στην διάρκεια του 2016, ο ειδικός στην επεξεργασία εικόνας Theophilus Chin, μας δίνει μια αρκετά πετυχημένη προσέγγιση του νέου Audi που πιθανότατα θα κάνει την πρεμιέρα του τον Μάρτιο στην Γενεύη (ή αργότερα τον Σεπτέμβριο στο Παρίσι). Ως είθισται, το νέο A4 Allroad θα βασίζεται στο Avant αμάξωμα και θα ξεχωρίζει από την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τους μεγαλύτερους τροχούς, τις διπλές απολήξεις στο πίσω μέρος και τα προστατευτικά πλαστικά που θα προσδίδουν ένα crossover στιλ.

Ό,τι δηλαδή χαρακτηρίζει και το απερχόμενο A4 Allroad, με την διαφορά πως κάτω από το καπό του αναμένονται ισχυρότεροι κινητήρες, όπως ο νέος 2.0 TFSI με τους 190 PS και τους ντίζελ 2.0 TDI με 150 και 190 PS. Στην κορυφή της γκάμας θα τοποθετείται η έκδοση 3.0 TDI με 218 και 272 PS, ενώ φυσικά σε κάθε περίπτωση η ροπή θα μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς.

Advertisement
Advertisement