Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα είναι το νέο Audi A3 Sedan;

Ελλάδα 5:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα είναι το νέο Audi A3 Sedan;

ΝΕΑ

Πως θα είναι το νέο Audi A3 Sedan;

ΝΕΑ

Λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση του νέας γενιάς Audi A3 Sportback, ο σχεδιαστής Kleber Silva μας προτείνει τη δική του άποψη σχετικά με την τετράθυρη έκδοση του γερμανικού μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

 

Από τις πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες παρατηρούμε ότι το μελλοντικό A3 Sedan θα διαθέτει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το αντίστοιχο πεντάθυρο, όπως την χαρακτηριστική μάσκα Singleframe, τους μεγάλους αεραγωγούς και τα εμπρός φωτιστικά σώματα με τεχνολογία Matrix LED. Επίσης, θέλοντας να δώσει μία πιο σπορτίφ και δυναμική εικόνα, το τελείωμα της οροφής θα είναι ιδιαίτερα χαμηλό, ενώ το «παρόν» δίνει και η τοποθετημένη στο πίσω μέρος του χώρου αποσκευών αεροτομή.

Advertisement
Advertisement

Όταν παρουσιαστεί το νέο A3 Sedan, πιθανότατα προς τα τέλη του 2020, θα περιλαμβάνει τη γκάμα των κινητήρων που εξοπλίζει την έκδοση Sportback. Πιο αναλυτικά, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε ένα βενζινοκίνητο μοτέρ 1,5 λίτρων TFSI με ισχύ 150 ίππων ή δύο diesel σύνολα 2,0 TDI (116 και 150 PS). Αρχικά θα διατίθεται αποκλειστικά σε προσθιοκίνητες εκδόσεις είτε με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, είτε με αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG7, ενώ αργότερα θα παρουσιαστούν και τετρακίνητες εκδόσεις Quattro.