Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα είναι το πρώτο SUV της Ferrari;

Ελλάδα 18:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα είναι το πρώτο SUV της Ferrari;

ΝΕΑ

Πώς θα είναι το πρώτο SUV της Ferrari;

ΝΕΑ

Η επίσημη πλέον προοπτική του SUV της Ferrari είναι λογικό να έχει εξάψει την φαντασία των δημιουργών που κατά καιρούς μας παρουσιάζουν πρωτότυπες ψηφιακές απεικονίσεις όπως αυτή της μελλοντικής Purosangue.

Advertisement
Advertisement

Είτε συμφωνείτε είτε όχι με την ιδέα της δημιουργίας ενός SUV από την Ferrari είναι πλέον δεδομένο πως στο προσεχές μέλλον η ιταλική εταιρία θα αποκτήσει το δικό της όχημα εκτός δρόμου ακολουθώντας τα βήματα των αντιπάλων αλλά και τις προσταγές της σύγχρονης αγοράς.

Βέβαια εκτός από το γεγονός πως το SUV της Ferrari θα ονομάζεται Purosangue τίποτα άλλο δεν είναι επιβεβαιωμένο επίσημα από την εταιρία. Ούτε φυσικά υπάρχει το παραμικρό στοιχείο σχετικά με την αισθητική του. Αυτό από την άλλη πλευρά δεν περιορίζει την φαντασία σχεδιαστών όπως ο Giorgi Tedoradze ο οποίος στην εικονική απεικόνιση που δημιούργησε μας παραθέτει την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να δείχνει η εκτός δρόμου Ferrari. Είναι σαφές πως πρόκειται για ένα όχημα με μεγάλο όγκο όπως και η άμεσα ανταγωνιστική Lamborghini Urus. Από εκεί και πέρα ο δημιουργός δεν φαίνεται να έχει βασιστεί ιδιαίτερα στη σχεδιαστική φιλοσοφία των σύγχρονων Ferrari προτείνοντας ένα αρκετά διαφορετικό στυλ, κάτι που δεν αποκλείεται να δούμε και στην πραγματικότητα καθώς η Purosangue θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τις υπόλοιπες Ferrari. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι έντονες ακμές, οι φουσκωμένοι θόλοι και οι μεγάλοι αεραγωγοί δημιουργούν μια άκρως αθλητική και επιθετική εικόνα που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Όπως ακριβώς αρμόζει σε μια πραγματική Ferrari.

181cc6a2-ferrari-purosangue-rendering3565harpi360

Advertisement
Advertisement