Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα είναι η νέα Porsche 718 GT4 RS;

Ελλάδα 9:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα είναι η νέα Porsche 718 GT4 RS;

ΝΕΑ

Πώς θα είναι η νέα Porsche 718 GT4 RS;

ΝΕΑ

Η απόλυτη Cayman, η 718 GT4 RS, είναι σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης και θα αποτελέσει την κορυφαία εκδοχή του κεντρομήχανου coupe της Porsche.

Advertisement
Advertisement

Η GT4 θα έχει τον τίτλο της κορυφαίας έκδοσης για την Cayman, ωστόσο, η Porsche θεωρώντας πως υπάρχει «χώρος» για μια ακόμα πιο δυνατή και πιο στοχευόμενη στη sport χρήση, έκδοση RS, φαίνεται πως είναι στη διαδικασία της εξέλιξής της. Ο επικεφαλής του τμήματος που ασχολείται με τις εκδόσεις GT της Porsche, Andreas Preuninger, ξεκαθαρίζει πως πράγματι υπάρχει χώρος για μια ακόμα πιο σκληροπυρηνική έκδοση του κεντρομήχανου coupe της Porsche. «Έχουμε πάρα πολλές ιδέες για το πώς θα μπορούσε να είναι μια τέτοια έκδοση και θα έλεγα, ναι, μείνετε “συντονισμένοι” γιατί κάτι καλό θα προκύψει στο μέλλον» λέει ο ίδιος.

Advertisement
Advertisement

Οι πρόσφατες φωτογραφίες που δείχνουν ένα ελαφρώς καμουφλαρισμένο πρωτότυπο να κάνει δοκιμές, είναι αποκαλυπτικές αναφορικά με το πώς θα μοιάζει η RS εκδοχή και κυρίως, πως θα διακρίνεται από τις «σκέτες» GT4 Cayman. Οι έξτρα αεραγωγοί εμπρός για την ψύξη των φρένων αλλά και αυτοί που βρίσκονται στα πίσω πλευρικά παράθυρα για την τροφοδοσία του κινητήρα, δίνουν το στίγμα της διαφορετικότητας αλλά και της χρήσης για την οποία προορίζεται η κορυφαία έκδοση του μοντέλου.

Ο κινητήρας θα είναι μια ακόμα παραλλαγή του 6κύλινδρου boxer των 4,0 λίτρων, με ακόμα περισσότερη ισχύ και μεγαλύτερες «ελευθερίες», τόσο στην εισαγωγή, όσο και στην εξαγωγή.

Advertisement