Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα είναι η ανανεωμένη BMW σειράς 2 ACT;

Ελλάδα 4:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως θα είναι η ανανεωμένη BMW σειράς 2 ACT;

ΝΕΑ

Πως θα είναι η ανανεωμένη BMW σειράς 2 ACT;

ΝΕΑ

Η BMW σχεδιάζει να εισαγάγει πολλά νέα μοντέλα στη γκάμα της, ενώ κάποιες από αυτές τις κινήσεις περιλαμβάνουν face lift εκδόσεις των υπαρχόντων αυτοκινήτων της. Μία από αυτές έχει προγραμματιστεί ήδη για την σειρά 2 Active Tourer το επόμενο έτος.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Αν έχετε ζήσει κυριολεκτικά σε μια σπηλιά τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια μακριά από τον πολιτισμό, τότε θα μαθαίνατε έκπληκτοι με το που βγαίνατε, πως αυτή εδώ είναι η πρώτη προσθιοκίνητη BMW που φτιάχτηκε ποτέ, συνάμα, αποτελεί επίσης το πρώτο MPV της γερμανικής εταιρίας.

Η καθιερωμένη ανανέωση στη σειρά 2 ACT, έτσι όπως την αποθανάτισαν φωτογράφοι κατάσκοποι, δεν περιλαμβάνει δραματικές αλλαγές. Το ανανεωμένο μοντέλο θα το δούμε στους δρόμους μέσα στο 2018.

Advertisement
Advertisement

Η ρετουσαρισμένη «μπέμπα» θα έρθει με ένα ανασχεδιασμένο πρόσθιο προφυλακτήρα και ένα αναμορφωμένο αντίστοιχα πίσω. Τα φώτα ημέρας LED στους προβολείς έχουν τροποποιηθεί και το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τους δείκτες, που χρησιμοποιούν επίσης τεχνολογία LED.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, το σχήμα του καπό φαίνεται να έχει αλλάξει λίγο, και το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για την εμπρός μάσκα. Ο προφυλακτήρας έχει προσαρμοστεί αναλόγως. Εν τω μεταξύ, στο πίσω μέρος, αυτό το πρωτότυπο κρύβει μόνο το κάτω μέρος του προφυλακτήρα. Το πιο πιθανό, είναι να έχει αλλάξει λίγο, αλλά χωρίς καταλυτικές αλλαγές.

Αν δεν έγινε ήδη προφανές, αυτό το πρωτότυπο είναι ένα plug-in υβριδικό όχημα. Μάρτυρας, η τοποθετημένη ψηλά «πόρτα» για το βύσμα φόρτισης στο μπροστινό φτερό, αλλά και τα γαλανόλευκα αυτοκόλλητα στις πλευρές, προκειμένου να δείξουν ότι αυτό είναι ένα «υβριδικό αυτοκίνητο δοκιμής»

Advertisement

Η σειρά 2 Active Tourer είναι ήδη διαθέσιμη σε μια υβριδική έκδοση, που ονομάζεται 225 xe, (plug-in υβριδική). Το πιο πιθανό είναι πως η ανανεωμένη έκδοση θα επιφέρει βελτιώσεις στην αποδοτικότητα, επίσης μαζί με ένα βελτιωμένο εσωτερικό. Οι πελάτες θα πρέπει επίσης να αναμένουν νέα σχέδια στις ζάντες, καθώς και νέες επιλογές χρωμάτων.

BMW-2-ACT-FL-tsiro-640BMW-2-ACT-FL-back-tsiro-640

Advertisement