Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα είναι η επόμενη Mercedes A-Class;

Ελλάδα 15:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πώς θα είναι η επόμενη Mercedes A-Class;

ΝΕΑ

Πώς θα είναι η επόμενη Mercedes A-Class;

ΝΕΑ

Η Mercedes θα μας παρουσιάσει την τέταρτη γενιά της A-Class το 2018. Ψάξαμε και βρήκαμε για σας τις πρώτες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές εικόνες του μοντέλου. Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Advertisement
Advertisement

Το μικρομεσαίο μοντέλο της Mercedes ετοιμάζεται να περάσει στην τέταρτη γενιά του. Έτσι, στα μέσα του 2018 περιμένουμε να αντικατασταθεί η υπάρχουσα A-Class, που έκανε την εμφάνισή της το 2012 και συγκέντρωσε τους προβολείς της δημοσιότητας με την απίστευτη σχεδίασή της. Από τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο (καμουφλαρισμένες ή ηλεκτρονικά επεξεργασμένες), φαίνεται ότι οι ιθύνοντες της Mercedes μας ετοιμάζουν ένα ακόμη πιο όμορφο μικρομεσαίο μοντέλο, το οποίο θα βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα (MFA2-τροποποίηση της υπάρχουσας).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι μεγαλύτερο σε μήκος και σε πλάτος, κάτι που μεταφράζεται σε καλύτερη ευρυχωρία και πρακτικότητα (περισσότερος αέρας για τα γόνατα & τα κεφάλια και μεγαλύτερος χώρος αποσκευών). Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων, όπως το Virtual Cockpit που διαθέτει το Audi A3. Στον τομέα των μηχανικών συνόλων, θεωρείται βέβαιο ότι θα προστεθεί και μια Plug-In υβριδική έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στην γκάμα και έναν ακόμη βενζινοκινητήρα μικρού κυβισμού με 3 κυλίνδρους.

Advertisement
Advertisement