Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα μπορούσε να είναι η νέα γενιά του Audi Q5;

Ελλάδα 15:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα μπορούσε να είναι η νέα γενιά του Audi Q5;

ΝΕΑ

Πώς θα μπορούσε να είναι η νέα γενιά του Audi Q5;

ΝΕΑ

Καθώς αναμένουμε τα επόμενα χρόνια τη νέα γενιά του Audi Q5, διάφοροι «ψηφιακοί» καλλιτέχνες έχουν ξεκινήσει και δημοσιεύουν τις δικές τους προτάσεις επάνω στο γερμανικό SUV.

Advertisement
Advertisement

 

Είναι γεγονός ότι η γκάμα των SUV της φίρμας από το Ίγκολσταντ έχουν σαν κοινά χαρακτηριστικά την πρακτικότητα της κίνησης σε όλα σχεδόν τα εδάφη, την πολυτέλεια και τον premium χαρακτήρα τους. Εκεί που υστερούν σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό είναι στον τομέα της εξωτερικής σχεδίασης, καθώς διαθέτουν την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με τα σεντάν μοντέλα, με εξαίρεση ίσως το μεγάλο Q8. Ασφαλώς και οι φίλοι της εταιρείας περιμένουν στο μέλλον τα νέας γενιάς τετρακίνητα SUV να ξεχωρίζουν, μάλλον καλύτερα να διαφέρουν αρκετά από τους προκατόχους τους. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές επιθυμούν περισσότερο μία διαφορετική προσέγγιση, με κυρίαρχα στοιχεία τις έντονες ακμές ή τα λεπτά φωτιστικά σώματα.

Advertisement
Advertisement

Σκεπτόμενος τα παραπάνω, ο καλλιτέχνης Alex Ventus μας προτείνει ένα εντελώς διαφορετικό σε όψη και αισθητική Audi Q5, που θυμίζει περισσότερο φουτουριστικό πρωτότυπο που πρωταγωνιστεί σε κινηματογραφικές sci-fi ταινίες, παρά μοντέλο που θα μπει στην παραγωγή.