Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα μπορούσε να είναι ένα Jeep Renegade pick up;

Ελλάδα 10:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πώς θα μπορούσε να είναι ένα Jeep Renegade pick up;

ΝΕΑ

Πώς θα μπορούσε να είναι ένα Jeep Renegade pick up;

ΝΕΑ

Η ψηφιακή απεικόνιση για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα pick up βασισμένο στο Jeep Renegade, είναι αρκετά πειστική. Μπορεί να είναι και κοντά στην πραγματικότητα, αν αναλογιστούμε πως η Jeep έχει τολμήσει με το μεγαλύτερο Gladiator.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Έχει φανεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν πως για τους κατασκευαστές αλλά και για τους υποψήφιους αγοραστές, δεν υπάρχουν «στεγανά». Η τόλμη πολλές φορές έχει ανταμειφθεί με πωλήσεις για αυτοκίνητο που ξεφεύγουν από την πεπατημένη και δείχνουν νέες νόρμες, συνδυάζοντας χάρες από διαφορετικές κατηγορίες. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα έρχεται από τη Jeep που παρουσίασε το Wrangler σε έκδοση ημιφορτηγού με την ονομασία Gladiator.

Advertisement
Advertisement

Rene Pickup boi 530

Από αυτό το μοντέλο παίρνοντας έμπνευση, ένας καλλιτέχνης του photoshop μας παρουσιάζει τη δική του ανάλογη εκδοχή για το Renegade. Λίγο επιμηκυμένο, με αρκετά ικανή σε μέγεθος καρότσα, το Renegade pick up δείχνει να έχει ότι χρειάζεται για να το προτιμήσει κάποιος που θέλει να συνδυάσει χαρά και εργασία- ή για τις πιο πολιτισμένες χώρες, την ευρύχωρη καμπίνα για τους επιβάτες με πραγματικά πλούσιο (ακόμα και για μετακόμιση) χώρο αποσκευών. Θυμίζουμε πως το περασμένο έτος είχαμε δει να πωλείται στο eBay ένα πραγματικό (αλλά φτιαγμένο από κάποιον τεχνίτη) δίπορτο pick up Renegade. Εκείνο ήταν φτιαγμένο πάνω σε πλαίσιο από παλιότερο Cherokee και είχε φτάσει να πουληθεί με ένα ποσό της τάξης των 30.000€.

Rene Pickup boi 640

Advertisement