Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς μία BMW 7 μετατράπηκε σε off-road θηρίο

Ελλάδα 6:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς μία BMW 7 μετατράπηκε σε off-road θηρίο

ΝΕΑ

Πώς μία BMW 7 μετατράπηκε σε off-road θηρίο

ΝΕΑ

Πώς θα σας φαινόταν μία BMW Σειρά 7 με off-road λάστιχα και ανάρτηση και χρώματα Rothmans; Δύσκολο να το φανταστεί κανείς.

Advertisement
Advertisement

Το παράδοξο με τη συγκεκριμένη μετατροπή αυτής της BMW Σειρά 7 τέταρτης γενιάς είναι ότι το πρότζεκτ πέτυχε. Δεν είναι μονάχα η αισθητική της που είναι θελκτική οπτικά, αλλά και το γεγονός πως μπορεί να αποτελέσει έναν δυνατό σύμμαχο σε χωμάτινη διαδρομή.

Για τη σημαντική μετατροπή της 7άρας, ο Τσέχος ιδιοκτήτης της, που είναι γνωστός ως e65outlander, την πήγε στο SOLVED Garage, ενώ για τη βαφή της προτίμησε το Mt Studio -και οι δύο εταιρείες είναι στην Τσεχία.

Το SOLVED garage ξεκίνησε με την ανάρτηση της BMW, ανυψώνοντάς την κατά 50 χιλιοστά. Επίσης, πρόσθεσε προβολείς της Hella, οι τροχοί αντικαταστάθηκαν με άλλους 18 ιντσών, ενώ τα λάστιχα είναι off-road της Yokohama.

Advertisement
Advertisement

Από ό,τι φαίνεται, το πισωκίνητο σύστημα πρόωσης έχει παραμείνει, παρότι δεν ενδείκνυται για off-road χρήση. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο M57 της BMW, ο γνωστός 3λιτρος εξακύλινδρος εν σειρά turbo diesel που αποδίδει 282 ίππους.

Από κει και πέρα έχει προστεθεί ένα μπλοκέ διαφορικό, ενώ το πιο εντυπωσιακό νούμερο είναι τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει.  Σε ένα βίντεο που είχε αναρτήσει ο ιδιοκτήτης της πριν από περίππου 2 μήνες ήταν 555.555 χιλιόμετρα, ενώ από τότε είναι βέβαιο πως έχουν αυξηθεί.

Advertisement

Βέβαια, δεν τα έχει κάνει όλα μόνος του μιας και είναι ο δεύτερος ιδιοκτήτης της. Σύμφωνα με τον e65outlander, αγόρασε την Σειρά 7 όταν αυτή είχε 539.000 χιλιόμετρα και βλάνη στο κιβώτιο ταχυτήτων. Το τελευταίο ήταν και ο λόγος που προχώρησε στις μετατροπές.

Advertisement

Το σίγουρο είναι πως ο νέος ιδιοκτήτης απολαμβάνει την 7άρα του με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο από αυτόν που προοριζόταν όταν κατασκευάστηκε.

Ο ίδιος σκοπεύει μάλιστα να προσθέσει ρυθμιζόμενα αμορτισέρ προκειμένου η απόσταση από το έδαφος να μπορεί να αυξάνεται και άλλο.

Advertisement