Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως η τουρκική αστυνομία έγινε… Miami Vice; (+video)

Ελλάδα 10:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως η τουρκική αστυνομία έγινε… Miami Vice; (+video)

ΝΕΑ

Πως η τουρκική αστυνομία έγινε… Miami Vice; (+video)

ΝΕΑ

Αν πιστεύετε ότι μόνο στην Ιταλία μπορεί να σας… καταδιώκει μια Ferrari 488 GTB, κάνετε λάθος!

Advertisement
Advertisement

Οι εικόνες αυτές, δεν είναι προϊόν κάποιας αμερικάνικης υπερπαραγωγής δράσης, ούτε η αστυνομία του Ντουμπάι, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη χλιδή των υπηρεσιακών της αυτοκινήτων.

Έρχονται από τη γειτονική Τουρκία και ειδικότερα από το αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης το οποίο «εξοπλίστηκε» με 23 νέα αυτοκίνητα, μερικά εκ των οποίων, προκαλούν αίσθηση. Πρόκειται για κατασχεμένα «λάφυρα», από πρόσφατες επιχειρήσεις της τουρκικής αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των οποίων εξαρθρώθηκε ένα μεγάλο κύκλωμα, υπό τον Χακάν Αγίκ, ο οποίος φέρεται να κινούσε τα νήματα γύρω απ’ όλες τις μεγάλες παράνομες δραστηριότητες, αποκτώντας με αυτό τον τρόπο τεράστια περιουσία.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τη Ferrari, οι περισσότερο ή λιγότερο τυχεροί Τούρκοι αστυνομικοί, θα έχουν στη διάθεσή τους, μια Bentley Continental GT , μια Porsche Taycan Turbo S, δύο Land Rover Range Rover, διάφορες γενιές των Audi A6, Mercedes-Benz G-Class, GLS, E- Class και A-Class, μερικά Volvo XC90, μερικές BMW Σειρά 1 (F20 LCI), ένα Peugeot SUV , ένα VW Golf και ένα Nissan Juke.

«Ως αποτέλεσμα των επιτυχών επιχειρήσεων που διεξήγαγε το αστυνομικό μας τμήμα της Κωνσταντινούπολης εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος, κατασχέθηκαν 23 οχήματα. Μετά τη δικαστική απόφαση, τα οχήματα αυτά παραδόθηκαν στην αστυνομία μας», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Αλί Γερλίκαγια, ο οποίος έδωσε το παρών σε αυτή την ιδιαίτερη τελετή παράδοσης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φέρνει το Togg στην Ελλάδα ο Ερντογάν
Πόσο θα κοστίζει το ηλεκτρικό TOGG των Τούρκων;
O Ερντογάν οδήγησε το Togg!

Advertisement