Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς δουλεύει το Porsche Track Precision

Ελλάδα 1:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς δουλεύει το Porsche Track Precision

ΝΕΑ

Πώς δουλεύει το Porsche Track Precision

ΝΕΑ

Η τρίτη γενιά της εφαρμογής Track Precision προσφέρει μια πλειάδα νέων χαρακτηριστικών καιδυνατοτήτων, μεταξύ των οποίων η καταγραφή video με ενσωματωμένο γυρολόγιο καθώς και ηεξαγωγή και σύγκριση δεδομένων όπως η πίεση του turbo, οι στροφές του κινητήρα, η θέση τουγκαζιού, το φρένο, η εμπλοκή του συστήματος ευστάθειας και η ταχύτητα κάθε τροχού.

Advertisement
Advertisement

(Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη)

Ακόμα κιαν δεν έχετε μια Porsche μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και να τη χρησιμοποιείτε, χωρίς βέβαια τη δυνατότητα καταγραφής όλων των δεδομένων. Η εφαρμογή έχει περασμένες εκατοντάδες πίστες από όλο τον κόσμο, ενώ είναι πολύ εύκολο να προσθέσετε και καινούριες χρησιμοποιώντας μια δορυφορική εικόνα της περιοχής όπου βρίσκεστε. Απλώς θα σημειώσετε τη γραμμή εκκίνησης/τερματισμού και όποιους ενδιάμεσους τομείς επιθυμείτε. Η χρήση είναι εξαιρετικά απλή, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε την ένδειξη Start προτού ξεκινήσετε.Το πρόγραμμα καταγράφει δεδομένα κάθε 100 χιλιοστά του δευτερολέπτου και προβάλλει στην οθόνη του κινητού σας χρονόμετρο με την επίδοση τη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά και με την πρόβλεψη του γύρου στον οποίο βρίσκεστε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη γραφική απεικόνιση που αναλύει την οδήγησή σας σε σχέση με τις δυνατότητες του αυτοκινήτου κάθε στιγμή.

Advertisement
Advertisement

Η πράσινη ένδειξη σημαίνει ότι κινείστε στα όρια των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου (τα οποία υπολογίζονται με βάση τα δεδομένα από τους αισθητήρες των διαφόρων συστημάτων), ενώ η κόκκινη απόχρωση σας ειδοποιεί ότι κινείστε πιο αργά ή ότι υπερβάλλετε. Η εφαρμογή αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στη συνέχεια, όταν πλέον ολοκληρώσετε το κομμάτι της οδήγησης, καθώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το καταγεγραμμένο video με ενσωματωμένα σε αυτό γραφικά που δείχνουν τη γωνία του τιμονιού, το γκάζι, την επέμβαση του συστήματος ευστάθειας, την υποστροφή ή την υπερστροφή. Μπορείτε, μάλιστα, να μελετήσετε και να συγκρίνετε κάθε παράμετρο που έχει καταγραφεί ώστε να διαπιστώσετε τα λάθη αλλά και τα περιθώρια για βελτίωση, ώστε στη συνέχεια να κάνετε την οδήγησή σας ακόμα πιο αποτελεσματική.

Πηγή: Car