Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche: Ξεκίνησαν και επίσημα οι εργασίες για το επόμενο Experience Centre

Ελλάδα 8:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Porsche: Ξεκίνησαν και επίσημα οι εργασίες για το επόμενο Experience Centre

ΝΕΑ

Porsche: Ξεκίνησαν και επίσημα οι εργασίες για το επόμενο Experience Centre

ΝΕΑ

Στην πίστα του Ηockenheim θα κατασκευαστεί το επόμενο Porsche Experience Centre. Η γερμανική εταιρία πραγματοποίησε και σχετική τελετή κατάθεσης θεμέλιου λίθου δηλώνοντας έτσι και επίσημα την έναρξη των εργασιών για τη ανοικοδόμηση του νέου υπερσύγχονου συγκροτήματός της. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η σχετική τελετή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (22 Οκτωβρίου), ενώ το νέο Κέντρο Εμπειρίας των Γερμανών, που απέχει μόλις 100 χλμ. από τα κεντρικά της Porsche, θα ξεκινήσει την λειτουργία του προς το τέλος του 2019 καλύπτοντας μια περιοχή 160.000 τ.μ.

“Η Porsche είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα σπορ αυτοκίνητα. Το νέο Hockenheimring Experience Centre αποτελεί τέλεια απόδειξη αυτού του δεσμού.”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Porsche Γερμανίας Alexander Pollich και πρόσθεσε: “Απέχοντας περίπου 100 χλμ. από τα κεντρικά της εταιρίας στο Zuffenhausen της Στουτγάρδης”, το κέντρο θα δώσει στους πελάτες και τους φίλους της Porsche την ευκαιρία να νιώσουν τη συγκίνηση του να οδηγείς τα σπορ αυτοκίνητά μας σε απαιτητικές πίστες σε άσφαλτο και χώμα.

Advertisement
Advertisement

porsche_experience_center_foundation_stone-1000

Το πρώτο Porsche Experience Centre άνοιξε στο Leipzig το 2002. Μετά ακολούθησε το Ηνωμένο Βασίλειο (Silverstone το 2008), οι Η.Π.Α. (Atlanta 2015), η Γαλλία (Le Mans 2015) και ξανά οι Η.Π.Α. το 2016 στο Los Angeles. Τελευταίο κέντρο που άνοιξε τις πύλες του στο κοινό ήταν το περασμένο Απρίλιο στην Shanghai της Κίνας.

Τα Κέντρα Εμπειρίας έχουν σαν στόχο να φέρουν πιο κοντά το κοινό και τους πελάτες των Γερμανών με την γκάμα της εταιρίας, παρέχοντας τη δυνατότητα δοκιμών σε άσφαλτο και χώμα, αλλά και τη δυνατότητα παρακολούθησης εκπαιδευτικών και ενημερωτικών προγραμμάτων, μέχρι και παράδοση αυτοκινήτων σε νέους ιδιοκτήτες.