Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche: Νέα ταμπλό για παλιές 911

Ελλάδα 7:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche: Νέα ταμπλό για παλιές 911

ΝΕΑ

Porsche: Νέα ταμπλό για παλιές 911

ΝΕΑ

Η Porsche Classic ανακοίνωσε την διάθεση μία σειράς από ταμπλό για μοντέλα 911 που κατασκευάστηκαν από το 1969 έως το 1975.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Με τον ρυθμό που τρέχουν οι εξελίξεις στο ρεπορτάζ του αυτοκινήτου, ίσως και να ξεχνάμε το τεράστιο ενδιαφέρον που έχουν τα κλασικά αυτοκίνητα. Τότε που κάτω από το καπό τον ψεκασμό αναλάμβανε ένα καρμπυρατέρ, που το γκάζι ήταν συνδεδεμένο με μία ντίζα, που το τιμόνι ήθελε μπράτσα δίχως καμία υποβοήθηση. Πολλοί κατασκευαστές συνεχίζουν να υποστηρίζουν τα κλασικά πλέον μοντέλα τους διαθέτοντας μία σειρά από ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

orsche launches new dashboards for classic 911 (2)

Advertisement
Advertisement

Η Porshce Classic πάει το θέμα ένα βήμα παραπέρα μιας και μετά την ζήτηση που είχε το ρετρό σύστημα πλοήγησης για τα παλιά της μοντέλα, αποφάσισε να προσφέρει ολόκληρα ταμπλό για τις κλασικές 911! Έτσι, αν έχετε κάποια από τις 911 με έτος κατασκευής την περίοδο 1969-75 και το ταμπλό είναι λογικά ταλαιπωρημένο, η γερμανική φίρμα σας δίνει την δυνατότητα να το αντικαταστήσετε με ένα πανομοιότυπο έναντι 952 ευρώ. Εννοείται πως η μετατροπή γίνεται με την… βούλα δίχως να επηρεάζεται η γνησιότητα των αυτοκινήτων.

orsche launches new dashboards for classic 911 (1)