Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche Macan: Λίγο πριν την επίσημη εμφάνισή της

Ελλάδα 8:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche Macan: Λίγο πριν την επίσημη εμφάνισή της

ΝΕΑ

Porsche Macan: Λίγο πριν την επίσημη εμφάνισή της

ΝΕΑ

Η Porsche δημοσιοποίησε στο Διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στα social media μία teaser φωτογραφία της ανανεωμένης Macan, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί και επισήμως μέσα στις επόμενες ώρες.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Όπως παρατηρείται, η «σκοτεινή» φωτογραφία δεν μας αποκαλύπτει και πολλές λεπτομέρειες, παρά μόνο την πίσω όψη, στην οποία κυριαρχούν τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και η πόρτα του χώρου αποσκευών. Σε ότι αφορά το πρώτο, τα πίσω φώτα κατέχουν πλέον ολόκληρο το πλάτος του αμαξώματος, ένα στοιχείο που παραπέμπει στις νέες Panamera, Cayenne καθώς και στην αναμενόμενη νέα γενιά της 911.

porsche-macan-2018 (1)-chariatis-530

Εκτός του πίσω μέρους, σχεδιαστικές αλλαγές υπάρχουν και εμπρός, με νέο προφυλακτήρα, διαφορετική γρίλια και ανανεωμένα φώτα. Πάντως, η αισθητική της εξωτερικής εμφάνισης της Macan δεν θα έχει δραματικές αλλαγές, ενώ αντίθετα στην καμπίνα θα υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις, με επίκεντρο το εξελιγμένο σύστημα infotainment με τη μεγαλύτερη οθόνη.

Advertisement

porsche-macan-2018-chariatis-640

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η Macan θα διατίθεται με ανανεωμένους κινητήρες. Η γκάμα θα ξεκινά με τον τετρακύλινδρο των 2,0 λίτρων, με ισχύ 304 ίππους, η έκδοση Macan S θα φορά ένα νέο V6 turbo σύνολο 3,0 λίτρων με αυξημένη ισχύ που θα αγγίζει τους 360 ίππους, ενώ η κορυφαία Macan Turbo ακολουθεί την πολιτική του downsizing, με την ύπαρξη ενός συνόλου 2,9 λίτρων, που με τη βοήθεια του υπερτροφοδότη θα αποδίδει 440 ίππους.

Advertisement