Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche Exclusive βελτιώνει την ανανεωμένη Macan S

Ελλάδα 21:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche Exclusive βελτιώνει την ανανεωμένη Macan S

ΝΕΑ

Η Porsche Exclusive βελτιώνει την ανανεωμένη Macan S

ΝΕΑ

Η ανανεωμένη Macan S σας φαίνεται συνηθισμένη; Η Porsche Exclusive Manufaktur σας έχει την λύση με μία νέα πρόταση, η οποία κάνει το SUV με τον V6 ξεχωριστό.

Advertisement
Advertisement

Οι σχεδιαστές και ειδικοί βελτιώσεων στην Porsche έχουν ανεβάσει το επίπεδο εξοπλισμού λίγο παραπάνω από το απόλυτο, κάνοντάς το να φαίνεται τουλάχιστον ξεχωριστό.

Εξωτερικά, το Macan S είναι βαμμένο στο μεταλλικό χρώμα Volcano Gray Metallic, έχει το προαιρετικό σύστημα sport εξάτμισης (quad tailpipe) με τέσσερα τελικά, καθώς και το πακέτο Sport Design (μπροστινό, πίσω και πλάγιο τμήμα στο χρώμα του αμαξώματος).

Advertisement
Advertisement

Το SUV διαθέτει επίσης οπίσθιο diffuser και ζάντες (20 ιντσών βαμμένες και αυτές στο χρώμα του αμαξώματος) ίδιες με του Macan Turbo.

Το εσωτερικό του Porsche Macan S της Exclusive Manufaktur έχει βελτιωθεί σε πολλά σημεία, χάρη στην προσθήκη κορυφαίων υλικών καθώς και σε μοναδικά σχεδιασμένα και βαμμένα εξαρτήματα.

Χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό της καμπίνας είναι το νέο δίχρωμο δερμάτινο πακέτο Black και Mojave Beige. Εκτός από τα καθίσματα, το δέρμα χρησιμοποιείται στο ταμπλό, το τιμόνι, τα υποβραχιόνια, ακόμα και τα άκρα γύρω από τα πατάκια.

Advertisement

ManufakturMacanS3

Η επένδυση Anthracite Chestnut που υπάρχει στο ταμπλό και τα πάνελ των θυρών συμβάλλει επίσης στην πολυτελή ατμόσφαιρα, όπως και άλλες μοναδικές πινελιές όπως τα ανασχεδιασμένα όργανα ελέγχου όργανα, το χρονόμετρο Sport Chrono και οι ζώνες ασφαλείας Mojave Beige.

Advertisement

ManufakturMacanS1

Στο μενού των αλλαγών δεν υπάρχει αναβάθμιση στον κινητήρα πράγμα που σημαίνει ότι ο υπερτροφοδοτούμενος V6 των 3.000 κ.εκ. αποδίδει 354 ίππους και ροπή 480 Nm. Αυτό αρκεί για να καλύψει τα 0-100 χλμ σε 5,1 δευτερόλεπτα και να έχει τελική ταχύτητα 251χλμ.

ManufakturMacanS4

Advertisement