Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche Cayman GT4 με 495 ίππους (VIDEO)

Ελλάδα 20:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche Cayman GT4 με 495 ίππους (VIDEO)

ΝΕΑ

Porsche Cayman GT4 με 495 ίππους (VIDEO)

ΝΕΑ

Με υπερκυβισμό στον κινητήρα της Porsche και κάποιες ακόμα επεμβάσεις αλλά χωρίς την προσθήκη turbo, η DeMan Motorsport αναβαθμίζει την προηγούμενη γενιά της Cayman και την κάνει ακόμα πιο απολαυστική για χρήση σε πίστα.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Η βάση της εταιρείας DeMan Motorsport είναι στη Νέα Υόρκη για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν τη δική τους Cayman, είτε στην απλή της έκδοση, είτε στην Clubsport της προηγούμενης γενιάς, ακόμα πιο δυνατή και ικανή να προσφέρει οδηγικές συγκινήσεις σε περιβάλλον πίστας και όχι μόνο. Η αναβάθμιση του κινητήρα που προτείνει η DeMan ξεκινά με τον υπερκυβισμό του, από τα 3,8 στα 4,25 λίτρα.

Advertisement
Advertisement

Cayman GT4 boi 530

Νέα πιστόνια και μπιέλες από τιτάνιο, καινούργιος στρόφαλος και επαναπρογραμματισμός του εγκεφάλου είναι τα βασικά στοιχεία από τα οποία προκύπτει η διάθεση για αύξηση της ισχύος έως τα 495 άλογα (488 στους τροχούς). Το μοτέρ στροφάρει 500 σ.α.λ. παραπάνω από το stock, πράγμα που σημαίνει πως ο κόφτης τώρα έχει φτάσει στις 8.000 σ.α.λ. Φυσικά από τα συμπαρομαρτούντα για την ολοκλήρωση της αναβάθμισης δεν θα μπορούσε να λείπει και ολόκληρο το σώμα της εξάτμισης, το οποίο όμως εξαιρείται από το λογαριασμό που μόνο χαμηλός δεν μπορεί να θεωρηθεί. Βλέπετε (χωρίς την εξάτμιση) το κόστος της αναβάθμισης φτάνει τα 28.500$.

Advertisement