Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche Cayenne Coupe: Έρχεται έκδοση GT με V8 από Urus

Ελλάδα 18:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche Cayenne Coupe: Έρχεται έκδοση GT με V8 από Urus

ΝΕΑ

Porsche Cayenne Coupe: Έρχεται έκδοση GT με V8 από Urus

ΝΕΑ

Μία ακόμη πιο ισχυρή και δυναμική έκδοση της νέας Cayenne Coupe φέρεται να σχεδιάζει η Porsche σύμφωνα με τελευταίες φήμες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, με “δωρητή” για τον V8 που θα βρίσκεται κάτω από το καπό την Lamborghini Urus.

Advertisement
Advertisement

 

Λίγο πιο κοντά στην εξωτική Lamborghini Urus φαίνεται πως επιθυμεί να φέρει η Porsche τη νέα Cayenne Coupe σύμφωνα με τον Jonny Lieberman του αμερικάνικου περιοδικού MotorTrend. O Lieberman αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως, σύμφωνα με πηγή που δεν κατονομάζει, η Porsche θα δημιουργήσει μια GT έκδοση του νέου της μοντέλου μέσω της Porsche Motosports, η οποία έχει ήδη μία Cayenne Turbo Coupe στα κεντρικά της στο Flacht στην Γερμανία, πάνω στην οποία “εργάζεται”.

Advertisement
Advertisement

Ο Lieberman, επικαλούμενος δήλωση του επικεφαλής του τμήματος GT των Γερμανών, Andreas Preuninger, αναφέρει παράλληλα στην ανάρτησή του πως ο πανίσχυρος κινητήρας των 650 ίππων της Urus αποτελεί προϊόν της Porsche Motorsports. Οπότε, αν είναι έτσι, η “μετακόμισή” του κάτω από το καπό μιας νέας έκδοσης της Cayenne Coupe δεν θα είναι και ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση για τους Γερμανούς.

Στην περίπτωση που αυτή η έκδοση γίνει πραγματικότητα ανάλογες αλλαγές κα ιτροποποιήσεις περιμένουμε και στους τομείς των φρένων και των αναρτήσεων, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μείωση του βάρους.