Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche 911 GT3 Touring στη Φρανκφούρτη

Ελλάδα 14:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche 911 GT3 Touring στη Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Porsche 911 GT3 Touring στη Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Ακόμη μια Porsche 911 εμφανίστηκε, αυτή τη φορά πιο ήπια από τη γνωστή μας σκληροπυρηνική GT3, υιοθετώντας το πακέτο Touring με πιο άνετα χαρακτηριστικά. Η πιο προφανής αλλαγή είναι η εξάλειψη της πίσω πτέρυγας, η οποία έχει αντικατασταθεί από μια λεπτότερη αεροτομή.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Σύμφωνα με μια γερμανική ιστοσελίδα, το αυτοκίνητο διαθέτει 500 ίππους ροπή στρέψης 460 Nm, ενώ ο φτερωτός αδελφός του είναι εφοδιασμένος με 6κύλινδρο κινητήρα 4,0 λίτρων. Όμως, ενώ το κανονικό GT3 μπορεί να εφοδιαστεί με ένα προαιρετικό PDK επτά ταχυτήτων, το Touring φέρεται να διατίθεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Porsche-911-gt3-touring-package-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Από την άποψη των επιδόσεων, το πιο πρόσφατο μέλος που συμμετέχει στην ολοένα αυξανόμενη οικογένεια των 911 κάνει το 0-100 km/h σε 3,9 sec – το ίδιο με το κανονικό αυτοκίνητο – και φτάνει στα 316 km/h τελικής ταχύτητας.

Η Porsche δεν θα σας χρεώσει περισσότερο για να βγάλετε την πίσω πτέρυγα και να κάνετε κάποιες λεπτές αλλαγές μέσα στην καμπίνα. Πράγματι, η ίδια πηγή δείχνει ότι η τιμή εκκίνησης θα παραμείνει στα 152.416 ευρώ στη Γερμανία. Οι αγοραστές θα μπορούν να προσθέσουν επιπλέον εξοπλισμό, όπως το πακέτο Chrono, τα κεραμικά φρένα και το σύστημα ανύψωσης εμπρός άξονα, για να αναφέρουμε μόνο λίγα από αυτά.

Porsche-911-gt3-touring-package-inter-tsiro-640

Advertisement

Η νέα έκδοση της GT3 επιστρέφει στην 911 Carrera RS 2.7 που προσφέρθηκε το 1973 με προδιαγραφές “Touring”, προσφέροντας επιπλέον χαρακτηριστικά άνεσης, μετατρέποντας το sport αυτοκίνητο σε ένα πιο ήπιο cruiser. Θα πρέπει να είναι η ίδια ιστορία με την 911 που κάνει το ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, εκεί όπου θα παρουσιαστεί και η νέα Cayenne. Κάποιοι λένε ότι θα υπάρχει και 911 Speedster, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο γι ‘αυτό…