Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλητήριο για τη Chevrolet Impala του Kobe Bryant

Ελλάδα 18:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλητήριο για τη Chevrolet Impala του Kobe Bryant

ΝΕΑ

Πωλητήριο για τη Chevrolet Impala του Kobe Bryant

ΝΕΑ

Ένα χρόνο μετά την απώλεια του Kobe Bryant που σόκαρε όλον τον κόσμο, η customized Chevy Impala που άνηκε στη σύζυγό του, είναι προς πώληση.

Advertisement
Advertisement

Την ανακατασκευή του αυτοκινήτου είχε αναλάβει η West Coast Customs που έπρεπε να το παραδώσει στον Kobe Bryant τα Χριστούγεννα του 2006.

Ο εκλιπών αστέρας του NBA, είχε προγραμματίσει να το κάνει δώρο στη γυναίκα του και για το λόγο αυτό είχε βάλει το συγκεκριμένο dead line για την ανακατασκευή του. Η Chevrolet Impala είναι του 1963 και έχει πάρα πολλές επεμβάσεις, έως και αερανάρτηση για να παίρνει ιδιαίτερα μεγάλη απόσταση από το έδαφος αλλά και να κάνει «πόζες», όπως ορίζει η κουλτούρα των low riders. Η WCC με έδρα την Καλιφόρνια ξεκίνησε αποσυναρμολογώντας το αυτοκίνητο και αφήνοντάς το μόνο με γυμνό μέταλλο. Έπειτα έδωσαν στο μοντέλο ένα φινίρισμα με βαφή πολλών στρώσεων. Στο αμάξωμα αντικαταστάθηκαν όλα τα τζάμια με καινούργια, ενώ και όλες οι χρωμιωμένες επιφάνειες αποκαταστάθηκαν ιδιαίτερα σχολαστικά. Οι τροχοί του αυτοκινήτου είναι Dayton με 100 ακτίνες και διάμετρο 13 ιντσών, με ελαστικά Reliant Super Ride.

Advertisement
Advertisement

H WCC εξοπλίζει το εσωτερικό με ολοκαίνουργια λευκή δερμάτινη ταπετσαρία με γνήσια κρύσταλλα Swarovski και ένα πολύ δυνατό ηχοσύστημα για να συμπληρώνεται το σύνολο στο ύφος των αυτοκινήτων του είδους. Οι επεμβάσεις που έγιναν σε αυτό το Impala δεν ήταν μόνο αισθητικές, μια και το 5,4 λίτρων V8 μοτέρ του, ανακατασκευάστηκε πλήρως με αλλαγμένες κεφαλές από την Edelbrock. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το αυτοκίνητο είναι σχεδόν 60 ετών, το γεγονός ότι έχει διανύσει συνολικά μόνο 39.797 χιλιόμετρα είναι αρκετά εντυπωσιακό. Μέχρι στιγμής, οι προσφορές για το αυτοκίνητο έχουν ξεπεράσει τα 140.000 δολάρια αλλά από τους ειδικούς των δημοπρασιών, υπάρχει η εκτίμηση πως η τιμή του θα φτάσει ως και τα 250.000 δολάρια.

Advertisement

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:

H απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του Cobe Bryant

Όταν ο Kobe Bryant επισκέφτηκε την έδρα της Ferrari

Advertisement

90χρονος μετά το εμβόλιο παρέλαβε το θηρίο των 502 ίππων