Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πολυτελές sedan στα πλάνα της Renault

Ελλάδα 3:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πολυτελές sedan στα πλάνα της Renault

ΝΕΑ

Πολυτελές sedan στα πλάνα της Renault

ΝΕΑ

Τη δική της πρόταση στη μεγάλη κατηγορία ετοιμάζεται να καταθέσει η γαλλική μάρκα. Εκεί όπου κυριαρχούν οι Γερμανοί με τα premium μοντέλα τους, η Renault θα λανσάρει ένα sedan με κύρια χαρακτηριστικά την ποιότητα κύλισης, τους πλούσιους χώρους και το πολυτελές εσωτερικό. Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Auto Plus, στο οποίο δημοσιεύτηκαν και οι ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες, η νέα ναυαρχίδα της Renault θα είναι έτοιμη στα τέλη του 2016.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Με μήκος αμαξώματος άνω των 5 m, το τετράθυρο Renault θα εξασφαλίζει άνετες μετακινήσεις για όλους τους επιβάτες του και χώρο αποσκευών που θα ξεπερνά κατά πολύ τα 500 lt. Έμφαση αναμένεται να δοθεί στην ανάρτηση για υψηλά επίπεδα άνεσης και στην ηχομόνωση για περιορισμό των θορύβων από τον κινητήρα και το περιβάλλον. Η λίστα με τους κινητήρες θα περιλαμβάνει πέρα από τις συμβατικές εκδόσεις και υβριδική. Βασικός βενζινοκινητήρας ενδέχεται να είναι ο 1.6 του Clio RS με τα 200 PS (και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC) και diesel ο 1.6 dCi, απόδοσης 130 PS.

Το πώς θα βαφτίσει η Renault το μεγάλο της οικογενειακό μοντέλο παραμένει άγνωστο. Ίσως επιλεγεί το Safrane, καθώς το Vel Satis έχει συνδεθεί με εμπορική αποτυχία. Όποιο και αν είναι θα συνοδεύεται πάντως από την ονομασία Initiale Paris, που θα χαρακτηρίζει τις πολυτελείς εκδόσεις όλων των μοντέλων της Renault. Πρώτο μοντέλο Initiale Paris θα είναι το Clio, με πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Παρίσι (πατήστε ΕΔΩ για πληροφορίες και φωτογραφίες).