Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται μία μοναδική Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster

Ελλάδα 23:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται μία μοναδική Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster

ΝΕΑ

Πωλείται μία μοναδική Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster

ΝΕΑ

Αν ψάχνετε το επόμενο εξωτικό αυτοκίνητό σας με σκοπό να κάνετε πραγματικά μοναδικές εμφανίσεις, όπου και αν κινηθείτε σε ολόκληρο τον κόσμο, τότε η συγκεκριμένη Mercedes SLR McLaren πρέπει σίγουρα να μπει στη λίστα σας με τα υπό εξέταση μοντέλα. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

H Mercedes SLR είναι από εκείνα τα υπεραυτοκίνητα που δεν χρειάζονται ιδιαίτερο λόγο για να πείσουν κάποιον να τα κάνει δικά τους. Πόσο μάλλον για την συγκεκριμένη έκδοση αυτός ο λόγος υπάρχει.

Η μοναδικότητα της συγκεκριμένης SLR McLaren roadster βρίσκεται στο χρώμα της, καθώς πιστεύεται πως είναι η μοναδική στον κόσμο που είναι βαμμένη στο χρώμα Elfenbein που βλέπετε στις οθόνες σας και μάλιστα από το εργοστάσιο.

mercedes-benz-slr-mclaren-roadster-640-2

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μοντέλο του 2009 το οποίο έχει γράψει λιγότερα από 12.000 χλμ. που σημαίνει ότι ο πανίσχυρος V8 των 5,5 λίτρων με τα δύο τούρμπο και απόδοση σχεδόν 620 ίππους είναι σχεδόν καινούριος. Σούπερ πλούσιος παρουσιάζεται και ο εξοπλισμός και φέρει μέχρι και κεραμικά δισκόφρενα που συνδυάζονται με δαγκάνες της AMG.

mercedes-benz-slr-mclaren-roadster-640-3

Τα χρήματα που χρειάζεται να αποχωριστείτε δε για να την κάνετε δική σας αυτή την SLR McLaren ανέρχονται στο ποσό των 374.000 ευρώ (συν τα.. μεταφορικά), περίπου 20.000 με 40.000 ευρώ ψηλότερα από την τιμή των υπόλοιπων διαθέσιμων SLR στην Florida των Η.Π.Α. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αξία της θα συνεχίσει να ανεβαίνει με το πέρασμα του χρόνου και αυτό την κάνει πέρα από μοναδική και μία πολύ καλή επένδυση για τους συλλέκτες.

Advertisement

mercedes-benz-slr-mclaren-roadster-640

Πηγή: MotorGT

Advertisement