Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται κινητήρας από Giulia Quadrifoglio

Ελλάδα 7:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται κινητήρας από Giulia Quadrifoglio

ΝΕΑ

Πωλείται κινητήρας από Giulia Quadrifoglio

ΝΕΑ

Η Giulia Quadrifoglio της Alfa Romeo είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο συνήθως σε λάθος χέρια, ιδιαίτερα εάν ο οδηγός με το «δάχτυλο του βουτύρου» πατά το μπουτόν Race mode. Και όπως συμβαίνει συχνά με σούπερ sedans αυτού του διαμετρήματος, μια χούφτα μοντέλα Quadrifoglio έχουν καταρρεύσει και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Αυτό είναι ένα από αυτά…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Εμφανίζεται στο eBay από ένα μέλος με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες με τον πωλητή να ζητά 14.000 δολάρια για το ελαφρώς χρησιμοποιούμενο και κακοποιημένο κινητήρα twin-turbo V6. Σύμφωνα με την περιγραφή, ο κινητήρας προέρχεται από ένα όχημα ειδικού τύπου των ΗΠΑ με 5.000 μίλια στο οδόμετρο.

Ένας απλός έλεγχος αποκαλύπτει ότι το αυτοκίνητο έχει πιστοποιητικό αυθεντικού μοτέρ, με την κύρια ζημιά να αποδίδεται σε ένα περιστατικό ανατροπής του αυτοκινήτου. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν δόθηκαν, ωστόσο, η μοναδική φωτογραφία μαρτυρά ένα σοβαρά κατεστραμμένο ψυγείο και την απουσία καλύμματος κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Το σύνολο 505 ίππων μπορεί βέβαια να αποτελέσει μια καταπληκτική πρόταση για έναν εξειδικευμένο μηχανικό ο οποίος ασχολείται με τέτοιου είδους μετατροπές ή επανορθώσεις.

Τα 14.000 δολάρια, αντιπροσωπεύουν τον κινητήρα και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων της Giulia Quadrifoglio που έχει εξελιχθεί από την ZF. Επιπλέον, παρέχεται εγγύηση 6 μηνών στο μενού.