Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται η Toleman-Hart του Senna

Ελλάδα 14:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πωλείται η Toleman-Hart του Senna

ΝΕΑ

Πωλείται η Toleman-Hart του Senna

ΝΕΑ

Οι συλλέκτες αλλά και οι θαυμαστές του αείμνηστου Ayrton Senna που διαθέτουν μεγάλο πορτοφόλι, έχουν μία μοναδική ευκαιρία να κάνουν δικό τους ένα μονοθέσιό του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ο λόγος για την Toleman-Hart του 1984 με την οποία ο νεαρός τότε Βραζιλιάνος «συστήθηκε» στον πλανήτη της Formula 1, με μία συγκλονιστική εμφάνιση στο Grand Prix του Μονακό.

Έναν αγώνα όπου παρότι το μονοθέσιο του δεν μπορούσε εκείνη τη σεζόν να ανταγωνιστεί τις McLaren και τις λοιπές παραδοσιακές ομάδες, ο Senna απέδειξε πως είναι φτιαγμένος για σπουδαία πράγματα. Η βροχή είχε ουσιαστικά μηδενίσει τις διαφορές ανάμεσα στα μονοθέσια και ο παράγοντας που έκανε τη διαφορά ήταν ο οδηγός.

Advertisement
Advertisement

Senna-toleman-d640

Εκεί ο μετέπειτα τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε βάλει πλώρη για τη νίκη και μόνο η αμφιλεγόμενη απόφαση διακοπής του αγώνα στον 32ο γύρο, του στέρησε τη χαρά αυτής. Ο Alain Prost κέρδισε τον αγώνα αλλά εκείνο το απόγευμα, απέκτησε ένα σπουδαίο αντίπαλο.

Senna-toleman-e640

Advertisement

Το μονοθέσιο λοιπόν με το οποίο έτρεξε εκείνη την ημέρα στους μουσκεμένους δρόμους του πριγκιπάτου, με κωδικό TG184, πωλείται έναντι ενός εκατομμυρίου λιρών (από τον οίκο James Edition). Έχει διατηρήσει τα επίσημα χρώματα της Toleman και όλα τα λογότυπα των χορηγών ενώ όποιος αποφασίσει να δαπανήσει αυτό το ποσό θα λάβει και ένα πλήρες σετ φωτογραφιών του εν δράση.

Senna-toleman-c640Senna-toleman-f640Senna-toleman-b640

Advertisement