Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται η πιο «ακραία» Bentley Continental GT

Ελλάδα 14:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πωλείται η πιο «ακραία» Bentley Continental GT

ΝΕΑ

Πωλείται η πιο «ακραία» Bentley Continental GT

ΝΕΑ

Ναι, δεν κάνετε λάθος. Αυτό το όχημα που βλέπεται στις φωτογραφίες είναι μία πραγματική Bentley Continental GT, η οποία έχει μεταμορφωθεί σε όχημα παντός εδάφους, μετά τις κατάλληλες τροποποιήσεις που έχει δεχθεί από την εταιρεία Classic Youngtimers.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η μοναδική αυτή Continental GT, μετατράπηκε σε ένα «off-road» μοντέλο από την ίδια την ολλανδική αντιπροσωπεία, έχοντας διατηρήσει ουσιαστικά τα ίδια μηχανικά μέρη του μοντέλου του 2004, το οποίο έχει διανύσει συνολικά 85.166 km.

Bentley-ContiGT-Offroad-05-chariatis-530

Η συγκεκριμένη μετατροπή του βρετανικού πολυτελούς κουπέ περιλαμβάνει την τοποθέτηση μίας αερανάρτησης, την αύξηση του συνολικού ύψους του αμαξώματος κατά 7,6 cm, την παρουσία της μπάρας οροφής με LED φωτιστικά σώματα, την απαραίτητη εξωτερικά τοποθετημένη ρεζέρβα, ενώ διαθέτει, όπως είναι λογικό, ελαστικά all terrain. Επίσης δε λείπει η τροποποιημένη εξάτμιση, που πλέον χαρίζει περισσότερα dB ηχητικής απόλαυσης στον οδηγό και η ματ απόχρωσης εμπρός μάσκα.

Advertisement

Bentley-ContiGT-Offroad-24-chariatis-640

Η μοναδικής αισθητικής Continental GT εφοδιάζεται με τον W12 twin-turbo κινητήρα των 6,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 552 PS και ροπή 66,3 kgm. Το σύστημα τετρακίνησης παραμένει αναλλοίωτο, άρα θεωρητικά ο κάτοχος του αυτοκινήτου θα μπορεί να απολαύσει τις αρετές του, τόσο εντός στο δρόμο, όσο και σε χωμάτινες διαδρομές. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή πώλησης.

Advertisement