Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται η Pagani Huayra #001

Ελλάδα 9:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πωλείται η Pagani Huayra #001

ΝΕΑ

Πωλείται η Pagani Huayra #001

ΝΕΑ

Κατασκευάστηκαν μόλις εκατό, με κάθε μία να αποτελεί και ένα μικρό αριστούργημα γεννημένο στο ατελιέ του Horacio Pagani. Ο λόγος για της Huayra!

Advertisement
Advertisement

Πόσο μάλλον το σασί με το οποίο ξεκίνησε η όμορφη ιστορία του τρομακτικού ιταλικού supercar, το #001! Αυτό λοιπόν έχει τεθεί προς πώληση, από την Seven Car Lounge στη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Σε μπλε χρώμα, με μία λευκή ρίγα να χωρίζει το υπόλοιπο αμάξωμα από τα ανθρακονημάτινά του στοιχεία. Η ίδια αντίθεση συναντάται και στο εσωτερικό, όπου κι εκεί υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σε ανθρακόνημα αλλά και αλουμίνιο.

Huayra-001-forsale-h640

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο M158 V12 χωρητικότητας 6.0 lt, made by AMG, που προσφέρει 700 άλογα.

Όσο για την τιμή ή τα… χιλιόμετρα που έχει γράψει η πρώτη Pagani Huayra που κατασκευάστηκε, θα πρέπει να απευθυνθείτε στους πωλητές της.

Ηδη κάμποσοι Αραβες έχει σπεύσει να κάνουν προσφορές, που είναι και φαβοροί, ενώ ανάμεσα σε Ρώσους, Άγγλους, Γάλλους, Τούρκους,  και Ιταλούς μεγαλο-επιχειρηματίες, ακούγεται ότι υπάρχουν και Ελληνικά ονόματα που έχουν σπεύσει να καταθέσουν προσφορά.

Advertisement

Σημειώστε πως η αξία αυτού του αυτοκινήτου, χρόνο με το χρόνο, αντί να είναι μειούμενη, αυξάνεται, ανάλογα βέβαια με την κατάσταση που θα έχει ο ιδιοκτήτης της την μοναδική αυτή Pagani…

Huayra-001-forsale-c640Huayra-001-forsale-b640Huayra-001-forsale-g640

Advertisement