Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται η αναβαθμισμένη Mustang του Patrick Dempsey

Ελλάδα 0:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται η αναβαθμισμένη Mustang του Patrick Dempsey

ΝΕΑ

Πωλείται η αναβαθμισμένη Mustang του Patrick Dempsey

ΝΕΑ

Μέσω δημοπρασίας διατίθεται προς πώληση η Mustang με τις αμέτρητες επεμβάσεις που κάποτε άνηκε στον ηθοποιό Patrick Dempsey.

Advertisement
Advertisement

Η Mustang του 1965 που άνηκε στον ηθοποιό Parick Dempsey, έχει μια σειρά από αλλαγές και επεμβάσεις που την καθιστούν εύχρηστη ακόμα και για καθημερινή χρήση. Ο γνωστός ηθοποιός ήθελε να κρατήσει την εμφάνιση του αυτοκινήτου στα πρότυπα της κλασσικής Mustang αλλά να συνδυάζεται με την ευχρηστία ενός σύγχρονου αυτοκινήτου. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο επέλεξε να εμπιστευτεί την ανακατασκευή του αυτοκινήτου του στην Panoz Auto Development.

Advertisement
Advertisement

Με ένα κόστος που έφτασε τα 300.000 δολάρια, η Mustang έγινε σαν καινούργια, τόσο σε ότι έχει να κάνει με την κατάσταση του αμαξώματος, όσο όμως και σε ότι είχε να κάνει με την επιλογή των μηχανικών μερών της. Η διαδικασία της αναβάθμισης ολοκληρώθηκε το 2008. Ο κινητήρας που επιλέχθηκε είναι ένας V8 4,6 λίτρων με supercharger και απόδοση 420 ίππων. Η ισχύς καταλήγει στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων αλλά το σημαντικότερο είναι πως έχει τελείως αλλάξει η διάταξη της ανάρτησης, ενώ έχει δεχτεί και τις δέουσες ενισχύσεις το πλαίσιο.

Με τον τρόπο αυτό, η Mustang μπορεί να μοιάζει του 1965 αλλά σε ότι αφορά τα μηχανικά της μέρη, είναι πολύ πιο σύγχρονη. Μετά τον ηθοποιό, η Equus Automotive έγινε ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου και προέβη σε περαιτέρω αναβαθμίσεις πολλών σημείων του αυτοκινήτου- μεταξύ των οποίων ήταν τα φρένα και οι τροχοί. Μέχρι στιγμής πάντως, το αυτοκίνητο έχει κάποιες προσφορές στο site όπου έχει δημοσιευτεί για πώληση, που έχουν φτάσει τα 75.000 δολάρια και τα συνολικά χιλιόμετρα που έχει διανύσει (σε αυτή τη μορφή) είναι μόλις 13.679.

Advertisement