Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλήσεις ρεκόρ για Subaru

Ελλάδα 9:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλήσεις ρεκόρ για Subaru

ΝΕΑ

Πωλήσεις ρεκόρ για Subaru

ΝΕΑ

Τρίβουν τα χέρια τους στη Subaru κοιτώντας τους αριθμούς από τις πωλήσεις σε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά και την Κίνα…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Στις ΗΠΑ, η ιαπωνική εταιρεία σημείωσε αύξηση της τάξης του 27.6% στο FY2014, την περίοδο δηλαδή από τον Απρίλιο του 2013 έως τον Μάρτιο του 2014. Αυτή μεταφράζεται σε 444.544 μονάδες και οδηγεί σε έκτη συνεχή χρονιά αύξησης πωλήσεων και πέμπτη συνεχόμενη με ρεκόρ!

«Όπλο» της Subaru τα Outback και Forester που αμφότερα πούλησαν πάνω από εκατό χιλιάδες μονάδες (118.874 και 137.838 αντίστοιχα) ενώ και το νέο XV έχει κάνει καλό ξεκίνημα, κυρίως στην Ευρώπη.Πωλήσεις ρεκόρ για Subaru

Advertisement
Advertisement

Στον Καναδά οι 38.126 μονάδες αποτελούν δεύτερη συνεχόμενη ετήσια επίδοση-ρεκόρ (μάλιστα με +22%), με το νέο Forester που λανσαρίστηκε τον Μάρτιο του 2013 να έχει τη μερίδα του Λέοντος αφού αφορά το ένα τρίτο των πωλήσεων..

Στην Κίνα, οι πωλήσεις σημείωσαν άνοδο της τάξης του 38%, ξεπερνώντας τις εξήντα χιλιάδες. Κι εδώ, πρωτεύει το Forester με το XV να ακολουθεί. Εξίσου καλά είναι τα αποτελέσματα για την Subaru στην Ευρώπη!

Το νέο XV το έχουμε εδώ και καιρό στα χέρια μας, διαβάστε τις εντυπώσεις μας πατώντας εδώ.