Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Polestar: Νέες εγκαταστάσεις R&D στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ελλάδα 15:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Polestar: Νέες εγκαταστάσεις R&D στο Ηνωμένο Βασίλειο

ΝΕΑ

Polestar: Νέες εγκαταστάσεις R&D στο Ηνωμένο Βασίλειο

ΝΕΑ

Νέες εγκαταστάσεις Έρευνας και Εξέλιξης στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε η Polestar. Η νεοσύστατη εταιρία, με τις νέες εγκαταστάσεις, θέλει να αναπτύξει σε μεγαλύτερο βαθμό τις δυνατότητες εξέλιξης νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

 

Άλλοι κατασκευαστές φεύγουν και άλλοι έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την Polestar να αποτελεί τον τελευταίο μέχρι στιγμής κατασκευαστή που πατάει πόδι στα βρετανικά νησιά. Οι νέες εγκαταστάσεις της Polestar θα βρίσκονται στο Coventry της Αγγλίας και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι αφού οι άνθρωποι της εταιρίας φαίνεται να πιστεύουν πολύ στην μακρά παράδοση των Βρετανών στην σχεδίαση και κατασκευή αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Αρχικά οι εγκαταστάσεις της Polestar θα απασχολούν 60 άτομα προσωπικό, κυρίως μηχανικούς και αυτό σύμφωνα με την ίδια θα της προσφέρει έναν “σημαντικό πλούτο εξειδικευμένων δεξιοτήτων”, οι οποίες θα συνεισφέρουν σημαντικά στην εξέλιξη των μελλοντικών της αυτοκινήτων, μετά το Polestar 3. Οι εν λόγω μηχανικοί έχουν ήδη βάλει το λιθαράκι τους στην εξέλιξη μοντέλων της Polestar και τώρα αναλαμβάνουν αποκλειστικά το καθήκον να εξελίξουν τα μελλοντικά της proojects, θα αποτελούν μέρος του παγκόσμιου δικτύου της εταιρίας και θα συμβάλλουν ουσιαστικά στις προσπάθειες του R&D τμήματος που βρίσκεται ήδη στην Σουηδία.

“Επενδύοντας στο ταλέντο των μηχανικών που έχει να προσφέρει το Ηνωμένο Βασίλειο θα ενδυναμώσει τις δυνατότητές μας”, δήλωσε ο Thomas Ingenlath, εκτελεστικός διευθυντής της Polestar, ενώ πρόσθεσε πως το πάθος και η αφοσίωση αυτών των εξαιρετικών, όπως τους χαρακτήρισε, μηχανικών ταιριάζει τέλεια με το πνεύμα της Polestar και θα τους επιτρέψει να δημιουργήσουν “απίθανα αυτοκίνητα”.

Advertisement

Η ομάδα των μηχανικών με έδρα το Coventry αναμένεται να διευρυνθεί μέσα στο 2019.