Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με «πολεμική» εμφάνιση η νέα BMW M5

Ελλάδα 5:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με «πολεμική» εμφάνιση η νέα BMW M5

ΝΕΑ

Με «πολεμική» εμφάνιση η νέα BMW M5

ΝΕΑ

H νέα γενιά της BMW M5, με τον κωδικό F90, αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το Φθινόπωρο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, με τις πρώτες κατασκοπευτικές ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες του μοντέλου να μας αποκαλύπτουν ένα άκρως δυναμικό αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Από τις νέες εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας προκύπτει ότι η νέα γενιά της BMW M5 θα είναι πιο δυναμική από ποτέ. Έτσι αναμένουμε έντονα φουσκώματα σε όλο το μήκος του αμαξώματος, μεγάλες εισαγωγές για τον αέρα στο εμπρόσθιο μέρος, αλλά και έναν αρκετά μεγάλο πίσω διαχύτη που θα φιλοξενεί τις απολήξεις της εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Oι πληροφορίες κάνουν λόγο για την πιο ισχυρή Μ5 όλων των εποχών, η οποία θα χρησιμοποιεί κινητήρα 4,4 λίτρων V8, απόδοσης 630 ίππων περίπου. Επίσης, θα δούμε πιθανότατα την εφαρμογή ενός έξυπνου συστήματος που θα δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να μετατρέψει το αυτοκίνητο από πισωκίνητο…σε τετρακίνητο. Όπως προκύπτει, οι ιθύνοντες της εταιρείας στρέφονται σε αυτή τη λύση θέλοντας να εξασφαλίσουν τα μέγιστα δυνατά όρια πρόσφυσης, με δεδομένο ότι η ιπποδύναμη θα ξεπεράσει τα 600 άλογα, χωρίς όμως να αλλοιώσουν τον πισωκίνητο fun to drive χαρακτήρα του αυτοκινήτου.