Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πλησιάζει η αποκάλυψη της Maybach S-Class

Ελλάδα 16:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πλησιάζει η αποκάλυψη της Maybach S-Class

ΝΕΑ

Πλησιάζει η αποκάλυψη της Maybach S-Class

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε επίσημα πως η αποκάλυψη της υπερπολυτελούς Maybach S-Class θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου

Advertisement
Advertisement

Η είδηση της επίσημης πρεμιέρας της Maybach S-Class έγινε μέσω μιας teaser εικόνας που δημοσίευσε η Mercedes-Benz και στην οποία φαίνεται η χαρακτηριστική διχρωμία της Maybach μαζί με το σήμα της μάρκας στην πίσω κολώνα του νέου μοντέλου.

Προς το παρόν οι εικόνες που έχουμε για την νέα Maybach S-Class προέρχονται από κατασκοπεία κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής η S-Class της Maybach θα έχει μεγαλύτερο κατά 18 εκατοστά μεταξόνιο σε σχέση με αυτό της αντίστοιχης Mercedes-Benz. Φυσικά αυτός ο επιπλέον χώρος έχει δοθεί στους πίσω επιβάτες οι οποίοι είναι και τα σημαντικά πρόσωπα που θα βρεθούν μέσα στην Maybach.

Mercedes-Maybach-S-Class

Advertisement
Advertisement

Σε αυτή τη λογική ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει για τους πίσω ξεχωριστά καθίσματα-πολυθρόνες με πλήρη ρύθμιση, με σύστημα μασάζ αλλά και ρύθμιση της θερμοκρασίας τόσο για το κάθισμα όσο και για τα προσκέφαλα. Φυσικά οι πίσω θέσεις θα διαθέτουν προηγμένο σύστημα πολυμέσων με αποσπώμενες οθόνες τύπου tablet και βέβαια ότι άλλο απαιτείται ώστε το σαλόνι της Maybach S-Class να είναι ένα υπερπολυτελές και κορυφαία άνετο και ευχάριστο περιβάλλον για αναψυχή ή και για εργασία.

Πιθανότατα η Maybach S-Class θα συνοδεύεται από τον μόνο V12 κινητήρα που διαθέτει σήμερα η Mercedes-Benz ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται υπό εξέταση και το ενδεχόμενο χρήσης ενός μικρότερου V8 που όμως θα συνδυάζεται με υβριδικό σύστημα. Η αποκάλυψη της νέας ναυαρχίδας της Maybach θα γίνει σε διαδικτυακή εκδήλωση τις 19 Νοεμβρίου.

Mercedes-Maybach-S-Class

Advertisement

Διαβάστε επίσης

H Mercedes EQS σε δοκιμές με καμουφλάζ

Advertisement

Μια “εσωτερική” ματιά στην Mercedes-Benz EQC

Mercedes-Benz EQC 4×4 Concept: Το ηλεκτρικό SUV που θα αγαπήσουμε

 

Advertisement