Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πλήρη ανακατασκευή για ένα Toyota FJ40

Ελλάδα 20:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πλήρη ανακατασκευή για ένα Toyota FJ40

ΝΕΑ

Πλήρη ανακατασκευή για ένα Toyota FJ40

ΝΕΑ

Μετά από μια πλήρη ανακατασκευή σε όλα του τα μέρη, το συγκεκριμένο Toyota FJ40 είναι και πάλι έτοιμο για κάθε off road διαδρομή.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η εταιρεία FJ με έδρα το Μαϊάμι εξειδικεύεται στην ανακατασκευές των ομώνυμων off road μοντέλων της Toyota και όπως μπορείτε να δείτε, το τελευταίο της δημιούργημα είναι αρκετά εντυπωσιακό. Το συγκεκριμένο FJ40 είναι μοντέλο του 1972… αλλά σε κατάσταση βιτρίνας. Η ανακατασκευή έγινε σε όλα τα μέρη του αμαξώματος-ακόμη και στο πλαίσιο- και χρησιμοποιήθηκαν γνήσια ανταλλακτικά.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εταιρείας επέλεξαν να προσθέσουν μερικές σύγχρονες ευκολίες: κλιματισμό, θερμαινόμενα σπορ καθίσματα & αδιάβροχο ηχοσύστημα. Επίσης, έχει τοποθετηθεί ανάρτηση Old Man Emu και έχουν αναβαθμιστεί τα φρένα. Στον κινητήρα δεν έχουν γίνει αλλαγές και έτσι κάτω από το καπό βρίσκουμε και πάλι το γνωστό 3λιτρο εξακύλινδρο σε σειρά μοτέρ με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο (ο συγκεκριμένος πετρελαιοκινητήρας αποδίδει 135 ίππους). Τέλος να σημειώσουμε ότι οι συγκεκριμένες ανακατασκευές έχουν αρκετά υψηλό κόστος το οποίο ξεκινά από τα 55.000 ευρω.

Advertisement
Advertisement