Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πισωκίνητη η επόμενη Giulietta!

Ελλάδα 11:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πισωκίνητη η επόμενη Giulietta!

ΝΕΑ

Πισωκίνητη η επόμενη Giulietta!

ΝΕΑ

Φωτιά στα μπατζάκια των Alfisti βάζει η ιταλική φίρμα, αφού σχεδιάζει η επόμενη γενιά της γνωστής μας Giulietta, να στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς, στα πρότυπα της Giulia.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στην αυτοκινητική πιάτσα, ωστόσο είναι πέρα ως πέρα αληθινή. Η Alfa Romeo επιθυμεί με κάθε τρόπο να σπάσει το γερμανικό κατεστημένο στις δημοφιλείς εμπορικές κατηγορίες της Ευρώπης, οπότε σκαρφίζεται σπουδαία πράγματα για τα επόμενα μοντέλα της. Την όρεξη άνοιξε η Giulia, η οποία κοιτάζει με μπλαζέ ύφος τον γερμανικό ανταγωνισμό.

Στο θέμα μας όμως τώρα, η νέα Giulietta πρόκειται να παρουσιαστεί στο τέλος του επόμενου έτους. Το ηχηρό νέο είναι πως θα οικοδομηθεί επάνω σε μια τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας της μεγαλύτερης Giulia. Όπερ σημαίνει, ακαμψία, πίσω κίνηση, μεγαλύτερο μεταξόνιο, χώροι, αλλά και οικονομία κλίμακας για τον ιταλό κατασκευαστή.

Advertisement
Advertisement

Την ώρα που οι γαλαζοαίματοι Γερμανοί καλοκοιτάζουν την κίνηση στους εμπρός τροχούς (βλέπε Mercedes, BMW), η Alfa Romeo θα πάει κόντρα στο ρεύμα, θέλοντας να κερδίσει πόντους σε όσους θέλουν σπορτίφ συμπεριφορά, αθλητικό pedigree. Αναμένουμε τις εξελίξεις με ανοιχτό το στόμα…