Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πίσω από τη ζηλευτή συλλογή, κρυβόταν μια απάτη!

Ελλάδα 21:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πίσω από τη ζηλευτή συλλογή, κρυβόταν μια απάτη!

ΝΕΑ

Πίσω από τη ζηλευτή συλλογή, κρυβόταν μια απάτη!

ΝΕΑ

Στο κατώφλι της φυλακής, ο πρώην ιδιοκτήτης αυτής της σπάνιας συλλογής κλασικών αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Ο Najeeb Khan έδωσε ουσιαστικά… στον εαυτό του ένα δάνειο 150 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά τώρα θα πρέπει να τα επιστρέψει όλα, μαζί με 9,8 εκατομμύρια δολάρια σε απλήρωτους φόρους.

Ένας Αμερικανός δικαστής επέβαλε στον 70χρονο Khan ποινή φυλάκισης 97 μηνών, για τραπεζική απάτη και τη φοροδιαφυγή. Οι αποδράσεις του περιλάμβαναν εξαπάτηση 150 εκατομμυρίων δολαρίων και τη συγκέντρωση μιας κολοσσιαίας συλλογής αυτοκινήτων με περισσότερα από 240 οχήματα.

Η συλλογή, η οποία έκανε μεγάλο σάλο όταν βγήκε στο μπλοκ δημοπρασιών ως μέρος της συλλογής Elkhart της RM Sotheby’s πέρυσι, είναι πλέον μέρος της… πολύχρωμης ιστορίας του.

Advertisement
Advertisement

Ο Khan διαχειριζόταν μια μεγάλη εταιρεία επεξεργασίας μισθοδοσίας Interlogic Outsourcing, όταν έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Με τα νέα πλούτη του, άρχισε να δημιουργεί μια τεράστια συλλογή αυτοκινήτων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ. Η συλλογή περιελάβανε μια συγκλονιστική σειρά από κλασικά και μοντέρνα αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένης μιας Ferrari 225 S Berlinetta του 1952, μιας Cooper-Jaguar T38 Mk II του 1955. , ένα Fiat 8V Supersonic του 1953 από την Κίνα και τρία αυτοκίνητα Jaguar που αποτελούνται από ένα XKSS του 1957 , ένα E-Type Lightweight του 1963 και ένα D-Type του 1955. Η συλλογή πουλήθηκε από τον οίκο RM Sotheby’s τον Οκτώβριο του 2020 και συγκέντρωσε πάνω από 44 εκατομμύρια δολάρια!

Advertisement

DIABASTE AKOMA:
Ο Μάνσελ βγάζει στο σφυρί μέρος της κληρονομιάς του
Κάποιος πλήρωσε 1,9 εκατομμύρια δολάρια, για μια καμένη Ferrari!
Δημοπρασία για την Countach του Ροντ Στιούαρτ