Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιος κρύβεται πίσω από την πανίσχυρη Bugatti Chiron; (+vid)

Ελλάδα 16:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος κρύβεται πίσω από την πανίσχυρη Bugatti Chiron; (+vid)

ΝΕΑ

Ποιος κρύβεται πίσω από την πανίσχυρη Bugatti Chiron; (+vid)

ΝΕΑ

Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει τα πάντα για τη Bugatti Chiron, είναι ο άνθρωπος που περνά περισσότερο χρόνο στο πανίσχυρο hypercar από οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Μιλάμε για τον Andy Wallace, τον επίσημο οδηγό δοκιμών της Bugatti – ή στα γαλλικά “Bugatti Pilote Officiel”. Τα τελευταία χρόνια, ο Άγγλος κάλυψε συνολικά πάνω από 150.000 χιλιόμετρα σε οχήματα που κατασκευάστηκαν από το εμπορικό σήμα με έδρα το Molsheim, συμπεριλαμβανομένης βέβαια της Chiron.

Δοκιμάζει τα αυτοκίνητα της Bugatti και προσφέρει στους πελάτες βόλτες υψηλής ταχύτητας από το 2011 και κάπως έτσι προσέγγισε τα 490,4 km/h σε μια βελτιωμένη Bugatti Chiron Super Sport 300+ το καλοκαίρι του 2019. Επομένως, έχει δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ, βοηθώντας την Bugatti να γίνει ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που έσπασε το φράγμα των 483 km/h. Πριν από την προσέλκυση αυτής της ονειρικής δουλειάς με την Bugatti, ο Andy Wallace πέρασε περισσότερα από 30 χρόνια ως οδηγός αγώνων, αγωνιζόμενος τόσο στις 24 ώρες του Le Mans όσο και στις 24 ώρες της Daytona σε 21 περιπτώσεις. Κέρδισε το Le Mans μία φορά και την Daytona τρεις φορές παρακαλώ.

Advertisement
Advertisement

Δεδομένου του ιστορικού του και του γεγονότος ότι οδηγεί τις Bugatti στο όριο για βιοποριστικούς λόγους, δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος ή πιο ενημερωμένος προκειμένου να παρουσιάσει τη Bugatti Chiron. Αυτό ακριβώς κάνει σε αυτήν τη νέα μίνι σειρά διαδικτυακών πέντε κλιπ που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Εξηγεί τις τεχνικές λεπτομέρειες του hypercar με τρόπο που είναι εύκολο να κατανοηθεί και αποκαλύπτει «πώς να βγάλεις τα πάντα από το σπορ αυτοκίνητο ενώ παραμένεις ασφαλής». Ναι, σωστά, όπως όλοι οι άλλοι έχουν τα κότσια να το κάνουν με ένα τέρας 1.500 ίππων…