Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

LIVE από Λισαβόνα: Ποιος είναι ο καλύτερος τεχνικός της Belron;

Ελλάδα 18:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

LIVE από Λισαβόνα: Ποιος είναι ο καλύτερος τεχνικός της Belron;

ΝΕΑ

LIVE από Λισαβόνα: Ποιος είναι ο καλύτερος τεχνικός της Belron;

ΝΕΑ

Βρισκόμαστε στην όμορφη Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην Λισαβόνα, εδώ που η Belron – Carglass κάνει το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο της, με περισσότερους από 1000 καλεσμένους, και για άλλη μια χρονιά θα βραβεύσει τον καλύτερο τεχνικό στον κόσμο, μεταξύ των οποίων και ο Έλληνας τεχνικός, Πέτρος Κατσουλέρης!

Advertisement
Advertisement

Ο φετινός παγκόσμιος διαγωνισμός “Best of Belron” ο οποίος διεξάγεται από το 2000 κάθε 2 χρόνια, έχει ήδη ξεκινήσει και πρόκειται για έναν θεσμό που ενθαρρύνει χιλιάδες τεχνικούς από ολόκληρη την υφήλιο να διαγωνιστούν για τον τίτλο “Καλύτερος Τεχνικός της Belron στον Κόσμο”. Οι τεχνικοί, επιδεικνύουν τις εξαιρετικές τους ικανότητες μπροστά σε πάνω από 1.000 συναδέλφους, προμηθευτές, δημοσιογράφους και συνεργάτες από τους τομείς ασφαλειών και στόλου οχημάτων.

Ο ελληνικός διαγωνισμός  στην Carglass Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2016 με νικητή τον Πέτρο Κατσουλέρο, 40 ετών, από το κατάστημα της Χαλκίδας, ο οποίος εκπροσωπεί την χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Belron 2016 Petros Katsouleros

Τριάντα τεχνικοί από κάθε γωνιά του πλανήτη, διαγωνίζονται έχοντας αντίπαλό τους το χρόνο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν τις συνθήκες κάθε ζημιάς, ανάμεσά τους και ο Έλληνας τεχνικός. Όλοι τους, θα δοκιμαστούν σε αντικατάσταση παρμπρίζ, αντικατάσταση πλαϊνού παραθύρου, σε αφαίρεση και επανατοποθέτηση πίσω παρμπρίζ αλλά και στις δεξιότητές επικοινωνίας με τον πελάτη.

Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα όπου αργά το βράδυ θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr όπου θα σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις της ελληνικής αποστολής, καθώς και σημαντικές συνεντεύξεις από τα διευθύνοντα στελέχη της εταιρείας.

Advertisement

Belron 2016 conference

Η Belron με αριθμούς:
– Είναι η μεγαλύτερη εταιρία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων στον κόσμο με περισσότερους από 25.000 εργαζόμενους και 2.380 σημεία εξυπηρέτηση.
– Η επιχειρηματική της δραστηριότητα εκτείνεται σε πάνω από 30 χώρες ενώ οι φίρμες της Belron έχουν παγκόσμια παρουσία σε πέντε ηπείρους. Οι πιο πρόσφατες εξαγορές έγιναν στην Κίνα και τη Ρωσία, όπου λειτουργεί υπό την επωνυμία Carglass.
– Πάνω από το 21% των πελατών έρχεται στην εταιρία online, 7.800 παρμπριζ επισκευάζονται καθημερινά, ενώ 1 παρμπρίζ αλλάζει κάθε 3 δευτερόλεπτα παγκοσμίως στην Carglass!
– Το 2011 η εταιρεία κατέγραψε τζίρο άνω των 2,77 δις ευρώ και εξυπηρέτησε 11,3 εκατομμύρια πελάτες. Σήμερα είναι η μοναδική επιχείρηση επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων η οποία λειτουργεί σε πραγματικά παγκόσμια κλίμακα.
– Η Belron προτιμά να επισκευάζει το παρμπρίζ (παρά να το αντικαθιστά) δημιουργώντας έτσι ένα αποτύπωμα άνθρακα περίπου 10 φορές μικρότερο από το αντίστοιχο που δημιουργείται κατά την αντικατάσταση του παρμπρίζ.
– Η Carglass είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που διαθέτει την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για τη σωστή παραμετροποίηση των καμερών στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου που υποστηρίζουν συστήματα ADAS (τεχνολογίες ασφαλείας – προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού).

Advertisement

Εξελίξεις:
Νικητής του φετινού αγώνα είναι ο τεχνικός της Αμερικής, Gary Riebesehl, ο οποίος κέρδισε ως βραβείο το μισθό 12 μηνών!
Δείτε τη συνέντευξή του εδώ: