Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιος Δήμος μοίρασε χιλιάδες πρόστιμα εν μέσω Πανδημίας

Ελλάδα 15:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιος Δήμος μοίρασε χιλιάδες πρόστιμα εν μέσω Πανδημίας

ΝΕΑ

Ποιος Δήμος μοίρασε χιλιάδες πρόστιμα εν μέσω Πανδημίας

ΝΕΑ

Ειδοποιητήρια για ανεξόφλητες κλήσεις έως 5 ετών απέστειλε η δημοτική Αρχή στους παραβάτες ιδιοκτήτες οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

Χιλιάδες ανεξόφλητες κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα απέστειλε ο Δήμος Αθηναίων στους παραβάτες ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίες έχουν βεβαιωθεί ακόμη και πριν 5 χρόνια! Και αυτό το αποφάσισαν, εν μέσω lockdown και πριν τις εορτές των Χριστουγέννων…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr οι περισσότερες αφορούν σε παράνομο παρκάρισμα και το ποσό πληρωμής ανέρχεται σε 20 ευρώ. Ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα που έχει εντοπιστεί αφορά στις κλήσεις που έχουν εξοφληθεί και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων δεν έχουν κρατήσει το απόκομμα πληρωμής καθώς δεν έχουν πλέον στα χέρια τους κάποιο αποδεικτικό στοιχείο πληρωμής. Οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες οχημάτων είτε κάνουν ένσταση προς την απαίτηση του Δήμου είτε πρέπει να ξαναπληρώσουν την παράβαση

Advertisement
Advertisement

Οι λοιποί παραβάτες θα πρέπει να εξοφλήσουν τα πρόστιμα όπως αναγράφει το έγγραφο που τους έχει αποστείλει ο Δήμος Αθηναίων έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ακολουθηθεί η διαδικασία περί εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων.

Οι κλήσεις εξοφλούνται ηλεκτρονικά μέσω e-banking χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής με RF (25ψήφιο κωδικό ΔΙΑΣ) ο οποίος αναγράφεται το κάτω δεξιά τμήμα του εγγράφου ειδοποίησης είτε στα ταμεία του Δήμου Αθηναίων (Λιοσίων 22) μόνο κατόπιν ραντεβού το οποίο κλείνει κανείς τηλεφωνικά στο 210-5277000 ή στο 1595 είτε μέσω της πλατφόρμας rantevou.cityofathens.gr.

Advertisement

Επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στο ειδοποιητήριο ο Δήμος Αθηναίων αναγράφει ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής το ποσό εξοφλείται μόνο στα ταμεία του Δήμου και επιβαρύνεται με τους νόμιμους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Αποκάλυψη: Μόλις 15 ΙΧ «έκοψαν» τα ΚΤΕΟ σε 1,94 εκατ. ελέγχους

Η Νέα Υόρκη πληρώνει καλά τους… ρουφιάνους!

Προσοχή στα Βόρεια Προάστια – Κλέβουν καταλύτες!

Advertisement