Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο θα είναι το επόμενο μοντέλο της Renault Sport;

Ελλάδα 13:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο θα είναι το επόμενο μοντέλο της Renault Sport;

ΝΕΑ

Ποιο θα είναι το επόμενο μοντέλο της Renault Sport;

ΝΕΑ

Υπομονή μέχρι τα τέλη Μαΐου και το Grand Prix του Μονακό θα πρέπει να κάνουμε για να δούμε το πρώτο μοντέλο RS της Renault μετά την επιστροφή της γαλλικής εταιρείας στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Κατά την παρουσίαση του μονοθεσίου και των οδηγών της Renault Sport Formula 1 Team στο Παρίσι, ανακοινώθηκε η δομή τόσο του τμήματος motorsport όσο αυτού που θα κατασκευάζει τα σπορ μοντέλα παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Renault, Carlos Ghosn, η Renault Sport Racing θα έχει την ευθύνη για όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες και η Renault Sport Cars για τα αυτοκίνητα επιδόσεων. Οι δύο ομάδες θα συνεργάζονται σε διάφορους τομείς (π.χ. μηχανολογικό, μάρκετινγκ) προκειμένου η Renault να εκμεταλλευτεί εμπορικά την τεχνολογία αλλά και την προβολή που απολαμβάνει η Formula 1.

Ο Πρόεδρος της Renault, Carlos Ghosn, κατά την παρουσίαση του μονοθεσίου της γαλλικής ομάδας.

Τι θα δείξει λοιπόν η Renault στο Πριγκιπάτο; Προφανώς το επόμενο μοντέλο της οικογένειας RS, ίσως σε πρωτότυπη μορφή. Θα είναι η νέα γενιά του Megane RS; Μήπως μία ακόμη πιο ισχυρή τετρακίνητη έκδοση, με τη συνδρομή και ηλεκτρικού μοτέρ για να ξεπεράσει σε δύναμη τους 350 ίππους του Focus RS; Ή θα γίνουν πράξη οι φήμες για λανσάρισμα του Kadjar RS;

Advertisement
Advertisement

Ίσως το μυστήριο λυθεί εν μέρει όταν δούμε ένα καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο να πραγματοποιεί δοκιμές. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο NewsAuto.gr, το Νο1 διαδικτυακό προορισμό στην Ελλάδα για το αυτοκίνητο.